Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Nye – og meget smarte – detaljer I Outwells nye telte

af Bjarne Søby

Outwell har tilføjet nogle smarte detaljer til flere af deres nye telte. De synes måske ikke af meget, men de er mega smarte, og gør livet som teltcampist lettere og mere komfortabelt

Nye sovekabiner med genial ’lynlås’

Hvert eneste telt i 2020-kollektionen er udstyret med de nye Dark Inners som standard i sovekabinerne. Det er en mørkegrå teltdug, der sikrer, at sovekabinerne er mørke om natten, men også når solen er stået op. Det betyder at man ikke vækkes af tidligt dagslys, og kan sove længere i stedet for at vågne kl. 4.30, når solen står op.

Outwells nye Dark Inners sovekabiner sikrer at der er mørkt i kabinen – også når solen er stået op.Outwells nye Dark Inners sovekabiner sikrer at der er mørkt i kabinen – også når solen er stået op.

Men den virkelig smarte nyhed i de nye sovekabiner er de nye Quick & Quiet-døre. I de døre erstattes larmende lynlåse med en lydløs magnetlukning. Dørene giver nem og støjfri adgang til sovekabinerne, så forældre kan se til sovende børn uden at vække dem. De er også fremragende til A-mennesker, der gerne vil tidligt op for at gå på opdagelse uden at forstyrre resten af familien. 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Slut med at larme med lynlåse. Quick & Quiet gør det muligt at åbne døren med en hånd og helt uden støjSlut med at larme med lynlåse. Quick & Quiet gør det muligt at åbne døren med en hånd og helt uden støj

De er utroligt nemme at anvende, og det er slut med at fumle efter lynlåsen, da døren kan åbnes hvor som helst med blot en hånd, og den lydløse lukning forhindrer også, at der kommer lys ind i sovekabinerne. Hver dør er derudover udstyret med en lynlås for dobbelt lukning, der giver øget fleksibilitet og kan bruges efter behov.

Fleksibel ophængning af lamper og ting med HookTrack System

Alle der har været på teltcamping – og for den sags skyld også campister med camping og fortelt – kender til problemet med at der ikke altid at ophængningsmulighed netop der, hvor man f.eks. gerne vil have sin lampe.

Outwell har løst det problem med et nyt system med navnet HookTrack. Det er så simpelt, at det er lidt utroligt at ingen har lavet det før nu. Men ligeså simpelt der er, ligeså smart og anvendeligt er det.

HookTrack krogene kan sætte krogene præcist, hvor man har brug for dem, og hver krog kan belastes med 1,5 kg.HookTrack krogene kan sætte krogene præcist, hvor man har brug for dem, og hver krog kan belastes med 1,5 kg.

Outwell har sat en lille vulst på luftkanalerne i deres nye telte. Den ses næsten ikke, men i den vulst kan man så sætte en eller flere kroge. Man kan sætte krogene præcist, hvor man har brug for dem, og hver krog kan belastes med 1,5 kg.

Har man brug for at hænge noget op mellem to luftkanaler, kan man som her spænde en snor ud mellem to HookTrack krogeHar man brug for at hænge noget op mellem to luftkanaler, kan man som her spænde en snor ud mellem to HookTrack kroge

Det er kun telte i Outwells 2020 kollektion, der er udstyret med HookTrack og Dark Inners. Ingen af systemerne er kompatibel med tidligere modeller.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg