Carthago C-Tourer T 143 LE – ikke kun en autocamper, men et godt håndværk

af Ann Karina

Carthago C-Tourer T 143 LE er en autocamper der er bygget i overensstemmelse med god håndværkstradition. Jeg tror ikke du kan finde en detalje, eller en samling der ikke er 100 % gennemført.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med DanCamper.

Hvis du kan lide at campere hele året, er denne autocamper udrustet til det. Dens opvarmede dobbeltbund, gør at intet fryser eller at der er fodkoldt. Rummene i dobbeltbunden er isolerede og meget rengøringsvenlige. En Carthago er opbygget af aluminiumssider, og der er ingen træ i konstruktionen. Det betyder at den ikke kan få fugtskader i konstruktionen.

I en Carthago kan du selv være med til at bestemme, og sætte dit eget præg på. Der er rigtigt mange valgmuligheder i træsort, hyndebetræk og ekstraudstyr, så du kan næsten designe din egen camper.

Carthago C-Tourer T 143 LE har en fleksibel indretning

Indretningen i denne Carthago, er det man kalder en egoist indretning. De er designet til de to der vil på tur. Og også gerne langtur, for der er masser af opbevaringsplads. Både i den store opvarmede garage, men også i skabsplads og stuveplads i dobbeltbunden.

Der er høj siddekomfort i siddegruppen, som Carthago jo er kendt for. I denne autocamper er der en komfortabel L – siddegruppe hvor man rigtigt kan sidde og slappe af og flyde. Hynderne er gode og faste, og det hele emmer af kvalitet.

Sengeindretningen er de populære enkeltsenge, der selvfølgelig nemt kan omdannes til en stor kingsize seng, hvis det er det man ønsker. Sengen er nem at komme op i, da der er trin op til sengen. Der er masser af opbevaring i soveafdelingen. Både i form af overskabe, men også under sengen.

Både badeværelsesløsningen og soveværelset har nogle helt igennem gennemførte løsninger. Men nu skal jeg ikke afsløre det hele her, så tag et kig med indenfor….

Prøv også at læse disse indlæg