TJ Camper – Stort udvalg og personlig service

af Ann Karina

TJ Camper i Hedensted er specialister på autocampere. De har selv kørt autocamper i rigtigt mange år, og ved derfor også meget om de almindelige praktiske ting der er godt at give videre.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med TJ Camper

Erfarne autocampister rådgiver bedst

Mille og Tonny fra TJ Camper har selv kørt autocamper i mange år. Både med deres to tvillingedrenge, men også alene. Da de selv har prøvet det meste med autocampere, ved de så meget om autocampere, at de har valgt at 100 % fokusere på at sælge og rådgive om autocampere og rådgive omkring udstyr og service til autocampere. Tonny byggede faktisk sin første autocamper sammen med hans far da han var 18 år gammel.

Autocamper livsstilen er i rivende udvikling og der er plads og autocampere til alle. Om du er en børnefamilie der bare vil have god plads, eller parret der vil rejse hurtigt og kompakt, er der en autocamper til dig. Du kan få den mindste vanmodel, eller den store luksus autocamper, og TJ Camper er leveringsdygtige i det hele.

TJ Camper sætter god service frem for alt

For TJ Camper er det vigtigt at de har mulighed for at yde den bedste service, og give deres kunder en god oplevelse. Ringer deres kunder imens de er på rejse, gør Mille og Tonny, og deres personale, alt hvad de kan for at hjælpe kunden. Selv om det betyder at de må lukke butikken ned ind imellem, er service og kundepleje meget vigtigt for dem. Hvis du køber en autocamper hos Tonny og Mille, kan du være sikker på at de vil gøre alt for at du får en god oplevelse. Du får en grundig gennemgang af din nye camper, og ingen spørgsmål er dumme eller ligegyldige.

Rigtigt mange af de autocampere du ser på de danske veje, er fra TJ Camper. De sælger mange gode mærker, og går op i at deres mærker er mærker de kan stå inden for. De har en god dialog med fabrikkerne, og kommer med meget feedback til dem. Både deres kunders og deres egne erfaringer. De har fingeren på pulsen med hensyn til hvad kunderne vil have.

TJ Camper ligger centralt i Hedensted ikke langt fra Vejle og Horsens. De har en flot udstilling med masser af fristende autocampere og vans.

Prøv også at læse disse indlæg