Ny generation af stangteltet til familier fra Outwell

af Webmaster

[Pressemeddelelse] Campingferien er den ultimative måde at nyde naturen og få masser af kvalitetstid sammen. For forældrene er her muligheden for at læne sig tilbage, slappe af og få ny energi. For børnene er det den ene spændende oplevelse efter den anden!

At vågne op til lyden af fuglesang, hver dag opdage nye gemte perler, riste skumfiduser over bålet, kigge på stjerner og falde i søvn under teltdugen. Hver dag er fyldt med nye eventyr.

Og det skønne ved camping er, at man som familie kan gøre lige præcis så meget – eller lidt – som man vil. Dovne dage kan tilbringes med at hygge i teltet, spille bold eller tilberede en lækker middag på grillen. Mere aktive dage kan indeholde alt fra en tur til stranden og en bådudflugt til cykel- eller vandreture. Udendørslivet er en legeplads, med plads til enhver, ung som gammel!

Men campingpladsen og stedet er kun en del af historien. For at ferien i telt kan blive så god som mulig, skal komforten være i orden. Og her handler det om at vælge det rigtige telt.

For ivrige campister, som kun vil have det bedste, er Outwell Regent-kollektionen af familietelte i polyesterbomuld med stænger det helt rigtige valg. Teltene fås i tre størrelser, Yosemite Lake 4TC, 5TC og 6TC, og alle tre telte byder på al den hjemlige komfort, flot design og god ydeevne, man kan ønske sig. De er ideelle til camping året rundt, har masser af plads og er fyldt med alle de gode funktioner, som gør campingferien optimal.

Fem gode grunde til at vælge et Outwell Regent-telt:

 1. Et mere luftigt, friskere telt
  Outwell Regent teltene er fremstillet af Outtex® Airtech, som løfter komforten til nye højder. Bomuldspolyesterstoffet er ekstra åndbart, optimerer luftgennemstrømningen og sikrer et friskere telt med bedre ventilation. I kombination med justerbar bagventilation giver det campister et af de mest komfortable indemiljøer i et telt, som der findes. Alle har det rart, dag og nat, uanset vejret.
 2. Fantastisk beskyttelse i al slags vejr
  Outtex® Airtech er fremragende til at tilpasse sig klimaet. Om sommeren er teltet altid køligt og frisk, uanset om vejret er varmt eller fugtigt. Derudover har det UPF 50+ for den bedste beskyttelse mod solen. I koldere vejr virker det tykke materiale som en barriere, som holder teltet lunt. Og på regnvejrsdage sørger den særlige vandafvisende belægning og den tætte vævning for, at vandet samler sig i dråber, som løber af teltdugen. Samtidig svulmer stoffets naturlige fibre, så intet vand trænger ind, samtidig med at vanddampe kan slippe ud, så der ikke opstår kondens i teltet. Det er ret fantastisk!
 3. Kæmpestore soveværelser
  Familien har god plads i i de store Ambassador-soveværelser, som er længere end normalt og har ekstra plads til campister. Der er indbyggede opbevaringslommer og nem mulighed for at trække kabler til elektronik som telefoner og lys gennem lynlåse i bunden.
 4. Maksimal mørklægning for en god nats søvn
  Ligesom de har bedre plads, har Ambassador-soveværelserne også mørke lofts- og vægpaneler. Desuden blokerer det tykkere polyesterbomuld også for lyset, hvilket giver en bedre og længere søvn. Der er gardiner med lynlås i alle panoramavinduerne. Alle disse ekstra detaljer gør Regent til et fantastisk valg til familieferien.
 5. Mere fred og ro
  En anden genial funktion er, at tyngden af polyesterbomuld virker som en støjbarriere, der lukker lydene uden for teltet ude, når man er inde. Teltet er derudover udstyret med det prisvindende Quick & Quiet-system, som har lydløse magnetlukker i stedet for lynlåse, så man uden en lyd bevæger sig ud og ind ad dørene inden i teltet. Det vil sige, at forældrene kan se til ungerne uden at vække dem, og dem, der står tidligt op, kan gøre det uden at vække resten af teltet.

Outwell Regent-kollektionen er et mesterværk inden for teltdesign, der løfter familiens campingferie i et telt med stænger til nye højder! Da materialet er ret tungt, er kollektionen bedst egnet til ferier med en fast base, hvor campister kan slappe af, nyde livet og udforske lokalområdet. Man har også mulighed for at udvide med en Universal Extension, som giver ly for sol og regn og er ideel, når man spiser udenfor.

Outwell Regent-kollektionen tilbyder alt, en familie får brug for på ferien, og vil blive en klar favorit på campingpladsen.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

Prøv også at læse disse indlæg