Kampa lufttelte og fortelte indtager Danmark med storm

af Presse fra Campingagenten
Kampa presse 200315 01

Nu er det slut med at bruge tid på at kæmpe med teltets eller forteltets stænger. Væk er de traditionelle stænger. I Kampas telte og fortelte er de nu erstattet af et stærkt, oppusteligt luft-stel med navnet ”AirFrame”.

Teltet eller forteltet er altid klar til at blive pustet op. Luftkanalerne er fastgjort til teltdugen og klar til brug. Alle luftkanaler er forbundet, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra. Dette sker med den medfølgende manuelle pumpe.

Kampa presse 200315 02Pustes op kun et sted
Og så tager opsætningen stort set ingen tid. Efter at have pløkket teltets hjørner tager det kun et par minutter, så er teltet sat op. Nedtagning er lige så nem. Åben ventilerne og luften siver hurtigt ud af sig selv.

Uovertruffen kvalitet

Teltdugen er stærk og i rigtig god kvalitet. Man kunne frygte at det ikke ville være stabilt, men det er ikke tilfældet. En voksen mand kan læne hele sin vægt på en af luftkanalerne, uden at teltet tager skade eller falder sammen.

Når vægttrykket fra manden forsvinder, retter teltet sig bare op igen, og står ligeså stabilt og flot som før. Teltet står stabilt i blæsevejr og kan tåle at stå både i kulde og varme uden at stabiliteten ændrer sig.

Teltene er meget funktionelt bygget op. Materialet er i god kvalitet og der er gardiner eller anden afskærmning for vinduerne. Til mange af teltene er der forskelligt ekstraudstyr, så pladsen kan blive udvidet og alle sider og fronter kan lynes ned eller op, eller tages helt af.

Kampa presse 200315 03Der er rigtigt meget ekstraudstyr til Kampas telte
Kampa presse 200315 04Mange gode detaljer

Kæmpe succes

Det patenterede AirFrame system blev bl.a. præsenteret på Ferie for Alle messen i Herning og her var succesen overvældende. Der var en kæmpe interesse for teltene, og salget gik over al forventning.

Forhandlernetværket er også begejstret for den flotte modtagelse teltene har fået. Kampa repræsenteres i Danmark af Camping Agenten og de fortæller, at forhandlerne nærmest står i kø, for at forhandle de populære telte og fortelte.

Forhandlernetværket er selvfølgelig landsdækkende, så det er muligt at se disse unikke telte og fortelte rigtigt mange steder i Danmark.

Stort udvalg

Både i fortelte og rejsetelte er udvalget stort. Mange af fortelts modellerne fås i forskellige bredder. Det betyder, at der er et Kampa AirFrame fortelt der passer til stort set alle campingvogne.

Der findes også fortelte specielt til autocampere, så mulighederne er mange. Udvalget af rejsetelte til de rejselystne telt-campister er også stort.

Kampa presse 200315 05Kampa hayling 4
Kampa presse 200315 06Hayling 4 fra siden
Ønsker man matchende tilbehør, findes dette selvfølgelig også. Kampa er leveringsdygtige i alt fra møbler og tæpper til lamper m.m..

Kampa presse 200315 07Kampa er meget mere end bare telte og fortelte
Luft-stellet er utroligt holdbart. Hver luft-kanal er fremstillet af robuste oppustningsrør, der lynes til en hård armeret cover. Dette er derefter lynet ind i en kraftig polyester løbegang i forteltet.

Kampa presse 200315 08Det patenterede AirFrame system er stabilt og sikkert
Ideelt lufttryk er mellem 8 og 12 psi, men luft-kanalerne er testet helt op til 22 psi, Hvis en af luft-kanalerne alligevel bliver beskadiget, kan man isolere utætheden ved hjælp af spærringsventilerne.

Et lufttelt/fortelt er lettere end fortelte og telte med traditionelle stænger, og et Kampa AirFrame fortelt er op til 27% lettere end et tilsvarende fortelt med traditionelle stænger.

Måske verdens bedste fortelt? – kig ud til din campingforhandler, spørg efter Kampa telte og fortelte og vurder selv kvalitet, funktionalitet og hvor nemt det er at have med at gøre.

Eller se mere på Campingagentens hjemmeside.

 

Prøv også at læse disse indlæg