Med Combi-Camps Heat system er alt vejr camping vejr

af Ann Karina
Med Combi-Camps Heat system er camping i teltvogn nu muligt hele året

Flere og flere danskere camperer i ydersæsonen og om vinteren, men der er stadigvæk mange campister der ikke har fået øjnene op for, hvor hyggeligt og rart camping er uden for højsæsonen.

Udnyt din Combi-Camp bedre

Normalt forbinder man camping med teltvogn med sommermånederne, og mange føler derfor at teltvognscamping er en smule begrænset. Men det er slut nu.

Combi-Camp mener at camping hele året ikke skal være forbeholdt campingvogns campister. Derfor vil de gerne hjælpe dem, der gerne vil campere i ydersæsonen i deres Combi-Camp. På denne baggrund introducerer Combi-Camp nu et komplet klimastyringssystem, nemlig Combi-Camp Heat.

Som den eneste teltvogn på markedet tilbyder Combi-Camp nu et varmesystem, der indeholder både gulvtemperering på arealet med fast gulv, samt blæsevarme i sovekabinen.

Fast gulv er standard i en Combi-Camp og det er på dette svævende faste gulv at gulvtempereringen lægges. Den tynde folie med termoelementer er selvfølgelig nøje afpasset gulvets størrelse. Gulvtempereringen kræver strøm, men det er ikke noget problem. Strømmen er trukket fra en omformer placeret i køkkenet. Det smarte er også, at gulvtempereringen er monteret således, at den ikke behøver at fjernes når Combi-Campen pakkes sammen.

Ikke kun et varmesystem

Combi-Camps nye Heat system er andet end et varmesystem. Det er faktisk et klimastyringssystem. Heat systemet kan nemlig andet end at varme teltvognen op.

Slanger ført rundt i kabinen sørger for varmen og kuldenSlanger ført rundt i kabinen sørger for varmen og kulden

Systemet til sovekabinen fungerer således at der er ført slanger hele vejen rundt langs de indvendige vægge og under sengen. Disse slanger bruges til at føre henholdsvis varm eller kold luft rundt i Combi-Campen. Den varme luft gør det mere behageligt og muligt at campere i ydersæsonen. Systemet kan hæve temperaturen i teltvognen med helt op til ca. 10 grader. Heat systemet kan også bruges om sommeren når det er varmt. Her kan det blæse kold luft rundt i slangerne og derved sænke temperaturen på en varm sommerdag.

Installer selv Heat systemet eller lad din forhandler gøre det

Når du køber Heat systemet leveres dette med alle de materialer du skal bruge og selvfølgelig en udførlig brugsvejledning. Du kan vælge at installere det selv, eller du kan lade din campingforhandler gøre det for dig.

Camping hele året er en fantastisk oplevelse - også i en Combi-CampCamping hele året er en fantastisk oplevelse – også i en Combi-Camp

Prisen på Heat klimastyringssystemet er kr. 3.495,- . Og prisen på gulvtempererings systemet er kr. 3.395,- begge priser er eksklusive montering.

Systemerne leveres direkte via Midtjysk Caravan Center Silkeborg der er Combi-Camp forhandler. Hos Midtjysk Caravan Center Silkeborg kan du også se og afprøve systemet i en Combi-Camp der er opstillet til formålet.

Man kan også eftermontere Heat systemet i ældre Combi-Camp Country modeller og i alle Valley/Venezia modeller med Alu-lamel senge.

Hvis du får monteret eller eftermonteret Combi-Camp Heat-systemet kan du nu udnytte din Combi-Camp hele året – uden at fryse.

Hvis du vil læse mere om Combi-Camp og Combi-Camps Heat system så klik her

Prøv også at læse disse indlæg