En campingvogn der både er nem at trække og nem at betale

af Presse fra Campingagenten
Caravelair335 presse 080515 01

Desværre sætter mange moderne bilers trækkraft en begrænsning på hvor store campingvogne man kan hægte på krogen. Nu er der ikke længere nogen grund til at holde sig tilbage – uanset hvilken størrelse bil man har. Caravelair er nemlig kommet med en campingvogn der kan trækkes af stort set alle biler.

I siddegruppen er der rigtigt meget plads. Hvis man kun reder op til 2 er der endda 2 siddepladser for enden af sengen.

Caravelair335 presse 080515 02Masser af plads i sidegruppen

Caravelair Antares 335 er hvad man måske kan kalde en mini campingvogn. Den har alt hvad en større campingvogn har, bare puttet ind i en mindre kasse.

Caravelair Antares 335 er med sit indvendige mål på 3,30m. og egenvægt på 665 kg. meget velindrettet og der mangler ikke noget.

Caravelair335 presse 080515 03Et flot kik igennem vognen
Caravelair335 presse 080515 04Sød lille hylde til lidt aflægning

Meget plads på lidt plads

Campingvognen er indrettet med en stor rummelig endesiddegruppe der hurtigt og nemt kan redes op til 3 sovepladser. Enten to behagelige enkeltsenge eller en stor king size dobbeltseng med plads til 3 personer.

Den har i den anden ende køkken med vask, 3 gasblus, rummeligt 70 l. køleskab og masser af skabsplads i form af både over – og underskabe.

Caravelair335 presse 080515 05Fint og funktionelt køkken

Caravelair335 presse 080515 06Fint med plads trods størrelsen i det lille køkken

Ved siden af køkkenet, er toilet og baderummet placeret. Det er udstyret med brusebund, toilet og alt hvad der ellers skal være i et velfungerende toiletrum.

Caravelair335 presse 080515 07Dejligt toiletrum

Alt i alt får man alt det man har i en almindelig størrelse campingvogn – bare på meget mindre plads. Selv om der er alt hvad der skal være for en vellykket og behagelig ferie, er der stadigvæk god plads til at bevæge sig rundt i vognen – På trods af den kompakte størrelse.

Mange andre fordele

Nu er det ikke kun størrelsen der er værd at tale om ved en Caravelair Antares 335. Der er mange andre fordele.

Den kommer f.eks. som standard med polyestertag der gør haglskader stort set umulige, Truma varme, fortelts lampe, omformer 230/12 v, forberedt til varmt vand, hjulkapsler og meget mere.

Caravelair335 presse 080515 08Smart lygtebom ligesom på ”store” vogne.

Caravelair Antares 335 er nem at bugsere rund på en campingplads da den hverken vejer eller fylder særligt meget. Med sine 5 m. længde inkl. trækstang, sin totale bredde på 2.10 m. og totalvægt på op til 1.000 kg. kan den håndteres af de fleste – også uden mover monteret.

Hvis man ønsker det, kan den f.eks. vejes ned til 850 kg. Selv om man vælger at veje den ned, er der med en teknisk totalvægt på 682 kg. stadigvæk en pæn frivægt, campingvognens størrelse taget i betragtning.

I kraft af campingvognens kompakte størrelse og lave vægt er den også mere økonomisk af have bag på bilen end større campingvogne. Så er der i stedet flere penge til hygge og sjov på ferien. Samtidigt behøver man ikke så store enheder når man kommer frem til bestemmelsesstedet. Det gør det også billigere.

En Antares 335 er også den perfekte campingvogn til parret der er meget på farten og ikke ligger samme sted særligt lang tid af gangen. Den er hurtig og nem at hægte på bilen, og skulle man ønske at stoppe undervejs for at handle eller se seværdigheder, kan man også parkere uden de store problemer – selv med campingvognen på krogen.

Med en Antares 335 på krogen får du alt hvad en rigtig campingvogn byder på – bare på meget mindre plads.

Nu er det ikke kun størrelsen der er kompakt. Prisen er også inden for hvad de fleste mennesker kan klare. Man får rigtigt meget campingvogn for pengene, samt nogle kvaliteter som kun ses på dyrere campingvogne.

Det er muligt at tilkøbe forskellige typer udstyrspakker.

Den vejledende udsalgspris for en Caravelair Antares 335 er kun 88.800,- eksklusiv leveringsomkostninger.

Se mere på Campingagenten.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg