Årets Campingtrækker 2008

af Pressemeddelelse
dcu traekker

Biludstillinger er ikke længere forbeholdt biler. På oktobers store biludstilling, Biler for Alle i Herning, der åbner den 25. oktober, får de helt almindelige biler selskab af det stærkt stigende antal nye autocampere.

Flere og flere danskere køber sin egen autocamper. Enten på danske- eller udenlandske nummerplader, og efter omlægning af danske bilafgifter, hvor de dansk ombyggede autocampere er ved at være fortid, er interessen for de helt ægte, og fabriksbyggede autocampere steget markant.

Alle nyhederne præsenteres på Biler for Alle 2007, og de mange 2008-nyheder, som netop er præsenteret rundt om i Europa, dukker op i Herning.

Men ingen campingvogn uden bil. Campingvognen bliver stadig større, tungere og mere luksuriøs i disse år. Der stilles stadigt større krav, til den bil der skal trækker den rullende helårsluksus rundt på vejene.

På Dansk Camping Union stand 3102 i hal D, vil Årets Campingtrækker 2008 være det store blikfang, iført original test-campingvogn fra kåringen.

Årets Campingtrækker 2008 finder sted kort før Bil for Alle slår dørene op i Herning, og arbejdet med årets kåring kan følges på storskærm på DCU’s stand i hal D. De otte finalisters styrke og svagheder bliver gennemgået i detaljer.

Sammen med det nye initiativ fra Dansk Camping Union, får de flere end 70.000 medlemmer en god og billig mulighed for at se på både biler, campingvogne og autocampere.

Alle medlemmer af DCU kan få 50 procents rabat på entrebilletten. Det eneste man skal gøre er, at bestille billet på Biler for Alles hjemmeside, www.bfa.dk

Hvilken bil der kommer i rampelyset på DCU’s stand i hal D i Herning, afgøres på fredag 12. oktober, hvor juryen har sidste testdag på Sjællandsringen ved Roskilde.

Årets otte finalister er: Chevrolet Epica 2,0, Ford Mondeo 1,8 D, Kia Cee’d 1,6 D, Nissan Qashqai 1,5 D, Opel Corsa 1,3 D, Subaru Tribeca 3,0, Toyota Auris 2,0 D og Volvo C30 1,6 D.

Der er mulighed for at følge de belastende test fra sidelinien med manøvrekørsel og udvige-opbremsning på Sjællandsringen fredag formiddag. Over middag træder juryen sammen om kårer den vindende bil. Dagen forinden har biler og campingvogne været på landevejskørsel flere steder på Sjælland.

Læs mere hos DCU

Prøv også at læse disse indlæg