Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Vejen til en bedre trafikkultur

af Ann Karina / Pressemeddelelse
Gotrafikkultur 2

En god adfærd i trafikken gavner både bilisterne og trafikafviklingen. En ny kampagne fra FDM kommer med råd til en bedre trafikkultur.

Når trafikken er tæt, kan det være fristende at give gas, frem for at lade andre biler få plads i køen. Men køreturen bliver mere behagelig, når der er overskud til at give plads og passe på hinanden. En ny kampagne og et nyt site fra FDM sætter fokus trafikkulturen og kommer med råd til, hvordan man udviser hensyn i trafikken.

”De fleste bilister ved godt, at selvfølgelig skal man ikke bruge hornet unødigt, hidse sig op, eller bare forsøge at presse sig foran de andre biler. Men i en stresset hverdag kan man glemme det. Kampagnen skal ved hjælp af humor sætte fokus på, hvordan man kan skabe en god trafikkultur, og minde om at en god trafikkultur starten med en selv”, siger Thomas Møller Thomsen, administrerende direktør i FDM

På www.gotrafikkultur.dk er der samlet gode råd og forslag til, hvad man selv kan gøre for at bidrage til en god trafikkultur. Det handler fx om at genopfriske regler for sammenfletning eller kørsel i en rundkørsel, men også om at udvise hensyn til miljøet og højne bilens sikkerhedsniveau.

”En god trafikkultur er mere end et vink til nabobilen. Det handler også om at køre i en sikker bil, udvise hensyn til miljøet og huske, hvilke regler der gælder, når man kører på vejene”, siger Thomas Møller Thomsen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Kampagnen kører i hele oktober og kan ses på billboards, bag på busserne, på internettet og i aviser. Læs mere på www.gotrafikkultur.dk, hvor det også er muligt at skrive forslag til, hvad der kan skabe en god trafikkultur.

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg