Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Fendt stiller store krav til deres forhandlere og værksteder

af Bjarne Søby
fendt blogpost 240715 550 01

En Fendt campingvogn er lavet af kun de bedste materialer, og kvaliteten af det arbejde der er lavet på en Fendt er i top. På Fendt fabrikken accepteres kun det allerbedste, og det er dygtige håndværkere, som kan deres kram, der arbejder på Fendt fabrikken.

En Fendt campingvogn er derfor ikke samlebåndsarbejde, men håndværk. Derfor stilles der også store krav til Fendt forhandlerne og de autoriserede værksteder.

Fendt fabrikken holder løbende deres forhandlere orienteret om alt hvad der foregår. Om det er nye tiltag på fabrikken, nye metoder til klargøring eller andet, der gør at Fendt forhandleren kan yde den absolutte bedste service over for deres Fendt-kunder. Faktisk er det et krav fra Fendt-fabrikken at, der ydes service i topklasse til Fendts kunder.

Det er et krav fra Fendt fabrikken, at den service der gives fra forhandlernes side lever op til det kvalitetsprodukt, som en Fendt campingvogn er. Hvis fabrikken hører om dårlig service, klargøring eller andet negativt omkring en forhandler, får det konsekvenser for den pågældende forhandler. De sætter en stor ære i at deres forhandlere hjælper deres kunderne, yder en god service, og leverer et produkt der lever op til Fendts høje krav til kvalitet.

Det giver Fendts kunder en garanti for, at det ikke kun er deres Fendt campingvogn, der er i høj kvalitet, men at den gode kvalitet vægtes høj i hele processen – uanset om det er rådgivning inden købet, under købet, eller ved de efterfølgende serviceeftersyn.

Samtidigt giver det kunderne en garanti for at de reservedele forhandleren bruger, samt de reparationsmetoder og metoder, der benyttes, alle lever op til Fendt fabrikkens strenge krav til kvalitet og godt håndværk. Så skulle der mod forventning være reparationer eller reklamationer på en Fendt campingvogn, er kunden garanteret en god service og det bedste håndværksmæssige udførte arbejde.

Faktisk er Fendts serviceniveau så højt at Fendt blandt mange andre priser, har modtaget en pris netop for deres service. Prisen er givet på baggrund af en forbrugerundersøgelse i tidskriftet ”Camping, Cars and Caravans”

Fendt har bl.a. modtaget en pris for deres høje serviceniveauFendt har bl.a. modtaget en pris for deres høje serviceniveau

Læs mere om Fendt her: Fendt

 

Prøv også at læse disse indlæg