Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Hobby Premium 2016 Campingvogne forener komfort og design

af Bjarne Søby
Hobby Premium er innovativ og helt sin egen

Hobby Premium har på grund af sit unikke design vundet et utal af designpriser. Den er innovativ, flot og trendsættende. Og til sæson 2016 er den blevet forbedret på flere punkter.

Hobby Premium er til campisten, som ønsker mere end blot en almindelig campingvogn. Med sit helt unikke design både udvendigt og indvendigt, tiltaler den dem, der ikke har noget imod at skille sig ud fra mængden. Samtidigt er Premium serien spækket med komfort og smarte løsninger.

Til sæson 2016 er der sket en reducering af antal grundrids i Premium-serien. Til sæson 2016 kommer Premium-serien i 6 forskellige grundrids. Grunden til at Hobby har valgt at satse kun på de mest populære grundrids i Hobbyserien, er at de så kan garantere en kortere leveringstid netop på disse modeller.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Hobby Premium er flot design, høj komfort og smarte detaljerHobby Premium er flot design, høj komfort og smarte detaljer

Der er ikke de store designmæssige ændringer til Premium-serien til sæson 2016, men serien er blevet forbedret / opgraderet på ren række punkter.

Hobby er begyndt at bruge en ny tætningsmetode af samlinger. Det giver en bedre sikkerhed mod indtrængen af fugt.

Ved indgangsdøren er der kommet et praktisk håndtag med Hobby logo.

Det nye håndtag er praktisk hvis man har brug for lidt ekstra støtte, når man skal ind og ud af campingvognen.Det nye håndtag er praktisk hvis man har brug for lidt ekstra støtte, når man skal ind og ud af campingvognen.

Skabe og skuffer er også blevet optimeret. Der er kommet nye lukkebeslag, der gør at både skabslåger og skuffer nu lukker med soft-close. Så nu er det er slut med låger i overskabene der smækker hårdt i og vækker hele campingpladsen.

Hobby Premium har softclose- hængsler på overskabeneHobby Premium har softclose- hængsler på overskabene

Hele Premium serien har fået nyt designet køkken med flot, rengøringsvenligt og praktisk indretning af gasblus og vask. Vask og blus er nu i en integreret flade, så skulle der spildes fra f.eks. en gryde, er det meget nemmere at gøre det rent. Samtidigt er afstanden imellem blussene blevet øget, så nu kan man uden problemer have flere gryder eller pander på blussene samtidigt.

Køkkenet i Hobby Premium er re-designet køkken med flot, rengøringsvenligt og praktisk indretning af gasblus og vask.Køkkenet i Hobby Premium er re-designet køkken med flot, rengøringsvenligt og praktisk indretning af gasblus og vask.

Badeværelserne har også fået et lille make-over. Der er kommet greb i sort krom og fronterne på skabene er nu blevet i trædekor, der matcher resten af campingvognen.

Badeværelserne i Hobby Premium-serien har fået et lille make-over til sæson 2016Badeværelserne i Hobby Premium-serien har fået et lille make-over til sæson 2016

I Premium serien er det nu standard med det nye TFT kontrolpanel med 16 bit farvedisplay, SD-kort til software opgraderinger og CI-BUS onboard management system, der gør det muligt at styre og kontrollere stort set alt i campingvognen så som varme, aircondition, lys m.m.

Hobby Premiums seks grundrids er de mest populære grundrids i Premium serien. Dette gør også at hvis man ønsker en campingvogn i særklasse, er der næsten sikkert et grundrids i Premium serien der passer til dig og din families behov.

Hobby Premium kommer til sæson 2016 i seks populære grundridsHobby Premium kommer til sæson 2016 i seks populære grundrids

Se Hobby Premium her: Hobby

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg