Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Fendts merchandise sender er signal om kvalitet

af Bjarne Søby
Merchandise som f.eks. T-shirts, poloer, jakker o.l. sender et stærkt signal om, at man er stolt af sit valg, og gerne vil vise det frem.

Køb af en campingvogn er en nøje overvejet handling. Når købet er sket, er det en beslutning langt de fleste er meget glade for og gerne vil vise at man står ved det. Det kan man bl.a. gøre gennem merchandise for det pågældende brand.

Men merchandise skal også matche det brand, som det repræsenterer. Derfor har Fendt bevist valgt at benytte produkter i meget høj kvalitet, så både Fendts campingvogne og Fendts merchandise begge er baseret på høj kvalitet og eksklusivitet.

Fendt har derfor valgt firmaet Schöffel Professional Wear som leverandør af tøj til Fendts merchandise. Schöffel et et tysk firma, der har specialiseret sig i funktionelt fritidstøj i super kvalitet. Pasformen er fantastisk, og tøjet er stort set ikke til at slide op.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Schöffels filosofi er, at deres tøj skal være lige så funktionelt og nuanceret som den natur, der omgiver os. Tøjet skal understøtte et aktivt friluftsliv, og samtidig være elegant og komfortabelt at have på.

Også de øvrige produkter i Fendts udvalg af merchandise er i samme klasse hvad kvalitet angår. Der findes f.eks. tasker, bælter, krus m.m. der er sender et tydeligt signal om eksklusivitet og kvalitet.

Fendts merchanside kan købes online gennem Fendts tyske hjemmeside. Du finder webbutikken her: Fendt Fan-Shop

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg