Fusion fra dwt-telte – Årets største telt nyhed

af Ann Karina
Image


Den Tyske telt producent dwt-telte, står i år for årets største nyhed på telt markedet, og her er der ikke kun tale om den fysiske størrelse, men også om design og funktionalitet. Fusion er navnet på det 3,5 meter dybe fortelt som med sit runde tag virkelig bryder med det trationelle froteltsdesign, og som uden tvivl vi skabe opmærksomhed overalt hvor det blive stillet op.

Fusion er teltet som med sin fleksible front giver campisten hele 4 forskellige muligheder for indretning, uanset om man er til den store stue, en plads i skyggen, eller begge dele så kan man det med Fusion. Teltet er som standard udstyret med mange af de velkendte dwt detaljer som dobbelt græskant, spænde til sikkerhedsrem, samt dwt powergrip låsesystem på det lette 28 x 1 mm Alustel som er standard.

Fusion er et fortelt i den absolutte topklasse og den gode kvalitet holdt sammen med det flotte design, vil uden tvivl gøre teltet til en bestseller på det danske marked. Fusion er med sine mange ventilationsmuligheder det perfekte valg til danske fastlæggere, da det sikre et godt indeklima i alt slags vejr, og bag de klare vinduer introducere dwt også et helt nyt gardinsystem med foldegardiner i stof.

Fusion fås i 6 forskellige størrelser, og priserne starter ved 17.250,- kr

Læs mere hos DWT

Pressemeddelelse / Foto: DWT

 

Prøv også at læse disse indlæg