Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Ny Knaus Van TI med enkeltsenge

af Bjarne Søby
Image

Knaus har i de nye 2008 modeller lavet en ny kompakt autocamper. Der er tale om den nye Knaus Van TI 600 ME med enkeltsenge, som på trods af sine kun 6,68 m længde / 2,19 bredde og en totalvægt på 3500 kg, stadig er i stand til at have enkeltsenge.

Knaus Van TI 600 ME er en af markedets mindste autocampere med enkeltsenge og er med sit utroligt lækre design og sin super gode kvalitet, både inde såvel som ude, en autocamper som man skal lede længe for at finde magen.

Image

Knaus Van TI blev først introduceret som en dobbeltsengsversion i 2007 og netop nu er den nye enkelsengsversion kommet til Danmark og kan ses hos Cars & Caravans i Middelfart, som er autoriseret forhandler af Knaus Autocampere.

Image

Den nye Knaus Van TI 600 ME er bygget på Fiat Ducato og kan fås med motor med op til 160 hk og har priser der starter ved kr 550.000,-.

Med den nye Van TI understreger Knaus at de hører til i den absolutte top når det drejer sig om udvikling og design inden for autocampere og Van Ti 600 ME er et godt bud på en Knaus “Best Seller” i 2008 og er absolut værd at kigge på, hvis man overvejer ny autocamper med enkeltsenge i en kvalitet og et design, som ligger ud over det normale. Man vil kunne opleve Van Ti 600 ME samt flere af de lækre Knaus modeller på årets Biler for Alle som foregår i Herning d. 25 – 28 Okt.

 Læs mere hos Cars and Caravans

Prøv også at læse disse indlæg