God plads til børnene…. og deres venner

af Ann Karina
På trods af de mange sovepladser går det på ingen måde ud over komforten for hverken stor eller lille

 LMC sætter fokus på campingvogne designet til børnefamilier. Hvor der de seneste år har været meget fokus på komfortable campingvogne til seniorer, så har LMC sat sig for at skabe luksuriøse campingvogne til familier med flere børn. Og det endda til ganske overkommelige priser.

God plads til alt og alle

Tag f.eks. LMC Musica 560 K. Den er indrettet med to køjesenge bagerst i campingvognen. Skulle det ikke være nok, kan Musica 560 K bestilles med 3 køjer, og hvis der stadig er behov for flere sovepladser, så kan der redes op til to sovepladser i den store siddegruppe. Derved bliver der reelle sovepladser til 5 børn – vel og mærke uden at det går ud over forældrenes sovekomfort. Forrest i Musica 560 K er der nemlig en stor dobbeltseng.

Der er god plads til børnene i LMCs køjevogne. Det er endda muligt at få en tredje køjeDer er god plads til børnene i LMCs køjevogne. Det er endda muligt at få en tredje køje

Men Musica 560 K indeholder meget mere end sovepladser. I siddegruppen er der plads til at spise, hygge, spille spil, læse eller hvad man nu har lyst til.

Det store køkken har masser af bordplads samt skabe og skuffer med plads til madvarer, service og køkkengrej til selv den store familie. Bagerst i campingvognen er der et stort badeværelse med separat bade/toilet rum. Også her er der rigelig med opbevaringsplads.

LMCs campingvogne er i gennemført kvalitet med mange flotte og funktionelle detaljerLMCs campingvogne er i gennemført kvalitet med mange flotte og funktionelle detaljer

Made in Germany

Selvom Musica er LMCs mest prisbillige serie, så er serien udstyret med bagende, front og tag i GFK. Risikoen for haglskader er derved stort set elimineret. Kvaliteten er i top, og forarbejdningen er af meget høj standard. Made in Germany forpligtiger, og LMC bygger deres campingvogne derefter. Dette kommer da også til udtryk ved, der sjældent er fejl eller mangler ved en LMC campingvogn ved leveringen.

Grundprisen for LMC Musica 560 K er 188.600,- kr. Hertil kommer evt. ekstraudstyr og levering. Totalvægten er på 1600 kg. Campingvognen kan leveres med aksel, der tillader en totalvægt på op til 1800 kg.

Gæsteværelse på 1. sal

Skulle man have brug for mere end 7 sovepladser, eller kunne man tænke sig et gæsteværelse på 1. sal, så kan alle LMCs campingvogne leveres med hæve/sænke tag. Derved får man 2 ekstra sovepladser oppe på taget af campingvognen. Adgangen sker via en stige og en tagluge, og sovekabinen er udstyret med lys og ventilation.

Der er mange muligheder for mange sovepladser på lidt pladsDer er mange muligheder for mange sovepladser på lidt plads

Taget er klappet ned under kørsel, og betyder derfor ikke noget for vindmodstanden. Den ekstra vægt på 100 kg. betyder heller ikke noget for køreegenskaberne. Taget klappes op ved et let skub. En gasfjeder hjælper til med at løfte taget, så der kræves ikke mange kræfter. Når taget igen skal ned, sker dette ved at trække i en snor. Det tager under 10 sekunder, og der er plads til sengetøj m.m. når taget er klappet ned.

Med en 1. sal på campingvognen får man ekstra sovepladser uden at det går ud over komforten og indretningen i selve vognenMed en 1. sal på campingvognen får man ekstra sovepladser uden at det går ud over komforten og indretningen i selve vognen

Selvom siderne i sovekabinen på taget er lavet i teltdug, så kommer man ikke til at fryse i ydersæsonerne. Der kan leveres isolerings måtter til sovekabinens sider. Disse sættes let op med velcrobånd. Desuden kan der føres varme op i sovekabinen, så det at holde en behagelig temperatur bliver intet problem.

1. salen har ingen indflydelse på køreegenskaberne1. salen har ingen indflydelse på køreegenskaberne

LMC Musica 560 K kan ses på Ferie og Fritid i Bella d. 18. – 20. Januar, hvor den udstilles sammen med andre LMC campingvogne. På Ferie for Alle i Herning vil der også være muligt at se mange forskellige løsninger til børnefamilien. Tag børnene med, og bliv med egne øjne overbevist om, hvor velegnet camping er til børnefamilier – store som små.

Links:
Relevante Link(s) : LMC

 

 

 

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg