Se Danskernes foretrukne campingvogn på de kommende messer

af Ann Karina
Hobby Premium - danskernes foretrukne campingvogn

Hobby, Danskernes foretrukne campingvogn nr. 1, er selvfølgelig at finde på de danske campingmesser i Bella Center og Messecenter Herning. Og igen i år har Hobby en stor nyhed med på messerne, nemlig forteltet Premium Light.

Danskernes foretrukne campingvogn

Hobby har igennem årtier været danskernes foretrukne campingvogn. Og med den seneste udvikling ser dette ikke ud til at ændre sig. Hobby lægger vægt på at være på forkant med udviklingen, hvilket Hobby Premium er et godt eksempel på. Til sæson 2013 er Premium serien blevet udvidet, og omfatter nu hele 12 forskellige indretninger. Efter ønske fra mange campister er der nu også køjevogne til børnefamilierne i Premium serien. Udover det flotte, moderne og innovative design, er Hobby Premium spækket med udstyr, der gør ferien endnu mere komfortable.

Nu er det ikke kun Premium serien, der bliver vist frem på messerne. Der er selvfølgelig også modeller fra Hobbys andre campingvogns-serier at kigge på. Hobby er Europas førende producent af campingvogne, og tilbyder alt fra den helt lille rejsevogn til det store rummelige Landhaus. Alle modeller kan desuden tilpasses, så campingvognen passer præcist til den enkeltes behov.

Hobbys udstyrsliste er lang, og det er muligt at få lige præcis det udstyr, der gør campingvognen helt perfekt. På årets messer vil de udstillede vogne blive udstillet med et stort udvalg af Hobbys tilbehør. Bl.a. kan nævnes Pioneer sound system, ALDE centralvarme, flere køjer, mulighed for sengeudvidelse, LCD panel, læder-siddegruppe og meget, meget mere.

NYHED! Det perfekte fortelt til din Hobby

Hobby er gået i samarbejde med den tyske producent af fortelte, Nordland, og kan nu tilbyde fortelte, der er specielt designet til alle campingvogne fra Hobby.

Hobby Premium Light - her som solsejlHobby Premium Light – her som solsejl

Ib Langkjær fra den danske Hobby importør fortæller: ”Selv om der er alt hvad man har brug for i en Hobby campingvogn, så foretrækker mange campister at udvide feriearealet med et fortelt. Det er jo ofte i forteltet, at der hygges med kortspil eller andet godt. Samtidig fungerer forteltet som alt lige fra en garderobe eller entré til spise- og dagligstue”.

Ib fortsætter: ”Selv om de fleste allerhelst vil være udendørs på campingturen, så er det desværre ikke altid, at vejret arter sig Så er det rart at have et fortelt. Her er man nærmest ude og inde på samme tid. Et fortelt fungerer også perfekt som ly for sydens varme solstråler”.

Hobbys nye fortelt Premium Light, passer designmæssigt rigtig flot på alle campingvogne fra Hobby. Det er et unikt fortelt, der med sit moderne og lette design vil tiltale mange campister. Med priser der starter omkring 12.500,- kr., kan det prismæssigt, og selvfølgelig også kvalitetsmæssigt, konkurrere med nogle af det danske markeds mest sælgende fortelte.

Hobby Premium Light - fortelt designet til Hobby PremiumHobby Premium Light – fortelt designet til Hobby Premium

Hobby Premium Light forteltet passer også på andre campingvogne end Hobby. Der er forskellige modeller alt efter størrelse og ønsker til ens fortelt.

Både det store udvalg af Hobby campingvogne spækket med udstyr, samt Hobbys Premium Light fortelt, vil være at se på de kommende messer, Ferie & Fritid i Bella, 18. – 20. januar, 2013, samt Ferie For Alle i Messecenter Herning, 22.- 24. februar, 2013. Der vil også være konkurrencer på standene hvor, man kan vinde forskelligt merchandise fra Hobby shoppen.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg