Imponerende rengøringsmiddel til forteltets vinduer

af Bjarne Søby
Isabella IsaClean WIndow

Isabella IsaClean Window er nok et af de bedste produkter til rengøring af forteltets vinduer, vi til dato har prøvet. Vi satte det på en barsk opgave, og det klarede opgaven 100%.

Hele sommeren har vi haft en verandastang siddende i fronten på vores Isabella Forum Etna fortelt. Vi ved godt, at vi burde have sat rørisolering eller en pose om stangen for at beskytte teltdugen og vinduerne. Men det fik vi aldrig gjort. Så da vi tog stangen af i forbindelse med vinterklargøring af forteltet, så vi at stangen havde efterladt en sort stribe hen over begge vinduer i fronten.

Isabella IsaClean WIndow
Verandastangen har desværre efterladt et tydeligt mærke på vinduet

Vi var sure på os selv, og tænkte begge at den stribe får vi aldrig fjernet. 

Først prøvede vi at vaske den væk med alm. vand, men det hjalp ikke. Vi overvejede at prøve med imprægneringsvæske. Det kan i nogle tilfælde få et beskidt vindue skinnende blankt, men gør man det ikke rigtigt, kan vinduet tage skade.

Vi kom så i tanke om, at vi på Ferie For Alle i Herning havde fået en flaske med Isabellas eget rensemiddel til teltvinduer. Det hedder IsaClean Window. Det ville vi forsøge at fjerne den grimme stribe med.

Isabella IsaClean WIndow
Isabella IsaClean WIndow

Det virkede 100% og fjernede den sorte stribe.

Vi sprøjtede IsaClean direkte på den sorte misfarvning på vinduet, og gnubbede med en tør, ren klud. Det krævede lidt knofedt og tid, men striben kom væk.

Isabella IsaClean WIndow
Det kræver lidt knofedt, men striben kommer væk

Man kan stadig ane hvor verandastangen har siddet. Det skyldes slitage, og det kan vi ikke polere væk.

Isabella IsaClean WIndow
Den sorte stribe er væk. Man kan svagt ane hvor verandastangen har siddet, men det skyldes slitage.

Men en ting er sikkert. Til foråret beskytter vi forteltet med Isabellas Stanghylstre.

Isabella IsaClean Window kan købes hos de fleste campingforhandlere, og koster kr. 115,- for en liter. Der medfølger en mikrofiberklud.

Prøv også at læse disse indlæg