Kabe Classic 600 til børnefamilien på farten

af Bjarne Søby
Classic600 Artikel 080515 01

Mange børn elsker campinglivet da det er spændende at komme ud og se nye ting, men samtidig at have sin egen trygge seng at sove i. Med Kabes nye Classic-serie kan det nemt lade sig gøre.

Kabe Classic 600 GDL er en campingvogn som har en helt ny planløsning, den er blevet udviklet specielt med tanke på de unge familiers behov.

Lige som den lidt større 660-model har Classic 600 et separat børneværelse i vognens bagerste del, som kan adskilles fra det øvrige område med et forhæng.

Classic600 Artikel 080515 02Køjesengene er hyggestedet for ungerne eller læsehesten

Den langsgående etageseng er med to senge, men den kan også bestilles med senge i tre etager. Her kan de yngste børn sove trygt og uforstyrret, og om dagen fungerer den solidt byggede etageseng som et hyggeligt lege-hjørne eller som en lidt afsondret plads for familiens læseheste eller computerspillefugle.

I børneværelsesafdelingen er der to rummelige garderobeskabe med god plads til alt familiens tøj, og måske også til noget af børnenes legetøj og lignende. Det ene skab er indrettet med brede hylder og det andet med en bøjlestang, det fungerer tillige som et praktisk tørreskab.

Badeværelseskomfort

Badeværelset har alle de vigtige funktioner, som sådan et nu skal have, og selv i campingvognens kompakte miljø er det muligt at skabe et badeværelse, hvor komforten er høj.

Arealet i den nye Classic 600 er blevet udnyttet optimalt med en hjørnevask med en vandhane, denne fungerer også som en udtrækkelig håndbruser. Badeværelsets plastgulv er udformet som et brusekar med gulvafløb.

Classic600 Artikel 080515 03Det flotte og funktionelle badeværelse i Kabe Classic 600
Toilettet er drejeligt og skylles med et enkelt tryk på en knap. Når toiletkassetten skal tømmes sker dette udefra. Hele badeværelset er i lyse og friske farver, med hvide vægge, hvid håndvask og hvidt toilet. 

Bag spejlskabets og underskabets låger gemmer der sig hylder til praktisk opbevaring. 

Køkkenet midt i vognen 

Ligesom hjemme i huset eller i lejligheden er køkkenet et naturligt samlingspunkt, det er der også tænkt på her. Køkkenafdelingen er derfor placeret centralt midt i vognen. Lige når man kommer ind af døren har man køkkenet på sin venstre hånd. 

Det er udstyret med gaskomfur med tre blus, disse er på den lange led, så der er god plads til større gryder, over komfuret er der ligesom der hjemme en emhætte.

Classic600 Artikel 080515 04Familiens samlingspunkt
Bordpladen er med nedsænket vask og et-grebs vandhane, køleskabet er på 122 liter med frostboks. Fronten på køleskabet er i elegant sort højglans. Der er masser af opbevaringsplads i de mange skabe og alle udtræksskuffer er med soft close. Det er et køkken som mange ville elske at lave mad i.

Oven over komfuret er der et køkkenvindue, så selv om resten af familien opholder sig i forteltet eller udenfor, kan man let følge med i hvad der sker, selv om man står og laver mad.

Lige over for køkkenet er den hyggelige u-formede sidegruppe med sofa og bord.

Classic600 Artikel 080515 05Den lækre rundsidegruppe

Smarte løsninger

Soveværelset med dobbeltseng til forældrene finder man i forenden af campingvognen, lige inden for døren til højre. Og ligesom i alle andre af Kabes serier, har Classic serien prioriteret god og høj sovekomfort

Classic600 Artikel 080515 06Sengen i Kabe Classic 600 har god og høj sovekomfort
For enden af sengen er der et lavt skab, det kan bruges som tv-bord eller som generel aflægningsplads lige inden for døren. Hele veje rundt over sengen, er der indrettet med overskabe til opbevaring.

I Classic 600 er der mange praktiske løsninger og funktioner, f.eks. er der et særligt skab hvor der gemmer sig en tv-arm, den kan foldes ind og ud så man har mulighed for at se film og tv både fra rundsidegruppen, men også fra etagesengen i børneafdelingen. En finesse som sikkert værdsættes af både de store og små.

Myggenetdør og tonede vinduer med trinløst myggenet og mørklægningsgardin hører til standardudstyret, ligesom skiboksen med en udvendig aflåselig låge.

Kabes gode kvalitet

Kabes Classic-serie har en lidt mindre udstyrsliste end Kabes øvrige fire modelserier, men der indgår alligevel rigtig meget, især hvis man sammenligner med andre Europæiske fabrikater. Kabes høje krav til kvalitet og sikkerhed fraviges heller ikke her.

Produktionen af Kabe foregår altid på deres egen fabrik i Tenhult, som ligger i Sverige. Alle Kabes campingvogne bygges på helgalvaniserede stålprofilchassis fra ALKO, og de er alle udstyret med krængningsbegrænsende friktionskobling.

Kabe Classic-serien har også ligesom de andre serier i Kabes vogne, det gode varme- og ventilationssystem med gulvvarme og Kabes selvudviklede og fugtsikre vægkonstruktion iWall,

Classic 600 GDL er med andre ord en god og kvalitativ valgmulighed til familier, som prioriterer god Kabe-kvalitet og vil have en campingvogn, der er tilpasset det skandinaviske klima og med garanteret helårskomfort.

Kabe Classic 600 har en totallængde på 811 cm og er i King Size, det vil sige 250 cm i bredden. På grund af en smart og gennemtænkt planløsning har Kabe skabt en praktisk og funktionel campingvogn, som lever op til mange børnefamiliers ønsker.

Classic600 Artikel 080515 07Grundrids Kabe Classic 600 GDL
Prisen for Kabe Classic 600 GDL KS er 306.500,- inkl. moms.

Du finder din nærmeste Kabe forhandler på www.kabe.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg