Knaus Van Ti Vansation autocamper vinder 1. plads

af Bjarne Søby
Knaus Van Ti Vansation

Knaus Van Ti Vansation er kåret som Nr. 1 indenfor delintegrerede autocampere af læserne hos Auto Zeitung. Og det er der en helt speciel grund til.

Knaus Van Ti Vansation er bygget med Knaus nye og innovative bagkonstruktion FoldXpand. Det gør VAN TI den mest rummelige autocamper i sin klasse, og giver masser af luft og plads. Og det vel og mærke uden at de ydre dimensioner ændres. Den unikke konstruktion giver 10 cm. mere indvendig plads med de samme udvendige dimensioner. Så den er lige så kompakt som sin forgænger – men med endnu mere plads indvendig.

Nu sidder du måske og tænker: 10 cm? Det er ikke meget, så hvorfor er det så banebrydende?

Knaus Van Ti Vansation
Der er fin plads til baggage i Knaus Van Ti Vansation

Tænk nogle år tilbage. Der introducerede Hobby deres Slim Tower køleskab. Det var 50 cm. bredt i stedet for 60 cm. men gav stort set den sammen indvendige plads. Ved at gøre køleskabet 10 cm. smallere, vandt man 10 cm. til anden indretning. F.eks. til en 10 cm. længere seng, et bredere skab osv.

Knaus Van Ti Vansation
Soveafdelingen i Knaus Van Ti Vansation 550

Så jo… 10 cm. gør virkelig en forskel.

Knaus har brugt de 10 cm. optimalt. Den nye FoldXpand bagerst i camperen giver mere plads, hvilket bl.a. forstærkes af Knaus mangeårige knowhow hvad design af autocampere angår.

Bl.a. har Knaus placeret møblerne i siddegruppen placeret diagonalt i forhold til hinanden. Det giver en mere rummelig fornemmelse. Også i førerkabinen føles pladsen større – igen takket være FoldXpand opbygningen.

Knaus Van Ti Vansation $
Siddegruppen i Knaus Van Ti Vansation

Komforten i Knaus Van Ti Vansation er vægtet højt. Ryghynderne med betydeligt mere volumen og en ergonomisk lændestøtte giver god siddekomfort. Søjlebordet giver desuden virkelig fin benplads under bordet.

Under 6 meterlængde udvendig – og stadig en 1,4 meter bred og 2 meter lang fransk seng: VAN TI VANSATION 550 MF med bad bagerst er den et rigtigt godt bud på en autocamper til to personer.

Knaus Van Ti Vansation
Siddegruppen i Knaus Van Ti Vansation

Vi kan ikke skrive en pris her, da den kan variere alt efter udstyr og model. Men du kan få flere oplysninger om priser, specifikationer, udstyr og forhandler ved at klikke her.

Prøv også at læse disse indlæg