Annonce (læs mere efter annoncen)

Lækkert og enkelt markisetelt

af Ann Karina
DCT markisetelt

DCT Vejle præsenterer et nyt markisetelt til boksmarkiserne fra Fiamma og Omnistor. Markiseteltet har et lækkert design med store vinduer og bred græskant.

Det nye markisetelt findes i 7 længder fra 3,0 til 6,0 meter samt 3 forskellige monteringshøjder. Det er ikke afgørende, om du er campist i campingvogn eller autocamper – det er markisen, der afgør, hvorvidt markiseteltet passer til dit køretøj. Markiseteltet er produceret i Tyskland i åndbart materiale af højeste kvalitet.

Et markisetelt er ideelt, hvis du har flere korte ophold, når du er på tur – eller hvis du nyder turen sydpå. Det er nemt og hurtigt at sætte op – og du behøver ikke sætte alle dele op hver gang. Hvis du kun har brug for skygge, kan du nøjes med at anvende markisen. Har du også brug for læ, kan du anvende de øvrige dele efter behov. En nem og fleksibel løsning.

DCT markisetelt
Fås i flere størrelser og har store vinduer og bred græskant

Prisen for det nye DCT markisetelt starter ved kr. 9.695,- inkl. gardiner.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : DCT Vejle

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg