Om Alt Om Camping

af Ann Karina
om_altomcamping_01

Velkommen til Alt Om Camping

AltOmCamping.dk er Danmarks mest omfattende campingportal. AltOmCamping.dk er i dag ikke kun en nyhedsportal, men indeholder også ægte HD Net-TV, community, forum, blogs og meget mere. På AltOmCamping.dk kan du ikke blot finde rejseinspiration og holde dig orienteret om hvad der er af nyheder inden for camping. Du kan også gøre brug af et væld af spændende muligheder.

Vores Adria 743 på tur i Sverige

AltOmCamping.dk blev startet i 2007 og er i dag en af Danmarks største campingportaler.

Det er mediebureauet HS Kommunikation ApS, der står bag AltOmCamping.dk. Indehaverne der er selv (meget) aktive campister, og arbejder som aktive journalister og fotografer på portalen. Der lægges vægt på at skrive artikler både for rejsende campister og fastliggere.

Desuden er der tilknyttet en række freelance skribenter. Blandt vores skribenter er der både erfarne campister og nybegyndere, og de leverer alle nogle rigtigt gode rejsebeskrivelser. Vores skribenter laver ikke kun rejseartikler, men også artikler hvor de tester produkter. Det kan være alt fra teltvogne og campingvogne til diverse udstyr.

Sociale medier

HS Kommunikation ApS er absolut førende i markedsføring på de sociale medier. Vi afholder løbende kurser for medlemmer af den danske Camping Branche, samt guider og hjælper kunder, der ønsker at markere sig mere på disse medier.

Vi driver Facebooksiden AltOmCamping der d.d. har mere end 64.000 fans. Vi er ubestridte den største og mest aktive Skandinaviske campingside på Facebook. Vi følger ligeledes også hele tiden med I andre sociale medier, for at være på forkant med udviklingen.

Hvad kan vi ellers?

Her på AltOmCamping.dk har vi stor erfaring inden for multimedia og informationsformidling. Vi har igennem de seneste 20 år oparbejdet en masse erfaring med TV og internet og formidling af information på disse områder. Vi har været med fra Internettets spæde start og arbejdet med store nationale og internationale virksomheder på dette område.

På baggrund af vores erfaring, kan vi derfor tilbyde alt fra produktion af video og reklameindslag til rådgivning omkring internetstrategier. Vi har ligeledes specialiseret os inden for sociale medier og rådgiver her både større og mindre aktører inden for campingbranchen.

Mange har kaldt os ”multikunstnere”, så kontakt os gerne hvis du har en idé eller et spørgsmål.

Vores fremtidsvision er, at hele tiden være på forkant med udviklingen og sidst men absolut ikke mindst, at gøre AltOmCamping.dk til det sted på Internettet hvor campister mødes over en god diskussion eller bare for at hente den nyeste information og de bedste rejsebeskrivelser.

 

Prøv også at læse disse indlæg