Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Premiere på Nevis 2015 serie af fuldintegrerede autocampere

af Ann Karina
Her enkommer de nye autocampere til Vendelbo Vans i Tårs

I Danmark og resten af Europa er der er solgt næsten dobbelt så mange Nevis fuldintegrerede autocampere i første halvår af 2014 i forhold til de foregående år. Og det har skabt et luksusproblem som nu er blevet delvist løst.

Den store efterspørgsel på Nevis modellen har været markant i hele Europa, så derfor er det mere end 2 måneder siden de mest populære indretninger har kunnet opleves i Vendelbo Vans udstilling i Tårs. Det har simpelthen ikke været muligt at få fat på demo modeller, da produktionen på fabrikken har været udsolgt i lang tid.

Nevis 878Nevis 878

Annonce (læs mere efter annoncen)

Efter et besøg på fabrikken lykkedes det Vendelbo Vans at fat på den nye Nevis 2015 model i de 2 mest solgte grundløsninger. Vendelbo Vans kan derfor som en af de første i Europa allerede nu præsentere ikke mindre end 3 forskellige modeller, nemlig Nevis 873 og Nevis 878. Samtidig er der snigpremiere på den nye 2015 Mc4-80 model, som vises første gang i Europa på messen i Düsseldorf til september

Nevis 873GNevis 873G

Alle autocamperne kan allerede nu opleves i Vendelbo Vans showroom i Tårs.

Se mere hos Vendelbo Vans

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg