Outwell møbler er ikke kun til teltcampister

af Ann Karina

Outwell møbler er ikke kun til teltfolket. Det er kvalitetsmøbler der kan bruges af alle typer campister, uanset om du er til autocamper, campingvogn, teltvogn eller telt.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Outwell.

Der er et bredt program af møbler. Alene inden for deres stolesortiment er der alt fra den lille trekkingstol, til den noget større positionsstol med meget høj komfort. Outwell har den store fordel, at når de udvikler møbler, har de hele deres erfaring fra teltverden med sig. Det gør at Outwells møbler i mange tilfælde er mere kompakte og lettere end tilsvarende produkter fra andre producenter.

Outwell møbler er andet end stole

Men der er selvfølgelig andet end stole. Der er flere typer vejrbestandige og praktiske borde, opbevaringsløsninger, køkkener og meget mere. Fælles for alle Outwell møbler er, at stort set alle kan pakkes sammen til ikke at fylde særligt meget.

Mange af de praktiske detaljer du ser i Outwells møbler, kommer fra deres udvikling af telte. F.eks. er der brugt en praktisk magnetlukning på deres opbevaringsskab. Mon ikke idéen til denne er kommet fra den smarte magnetlukning man også kan få på deres telte?

Da Outwell møbler er designet til teltcampister, er deres møbler designet med det for øje, at de skal kunne stå udenfor også. Så alle møbler er gennemtestede, og alle materialer er værdbestandige og i høj kvalitet. Se bare her:

Outwells møbler kan fås hos en række forhandlere rundt i hele Danmark. De kan også købes på deres egen webshop, og på mange at de større webshops i Danmark.

(Video produceret i samarbejde med Outwell)

Prøv også at læse disse indlæg