Outwells detaljer løfter komforten på teltturen

af Ann Karina

Outwells detaljer gør op med myten om at teltture er primitive. Teltture i dag, er alt andet. I dag kan man få flere værelsers ferielejlighed, der kan pakkes sammen i bare en taske, og med detaljer der giver ferien meget høj komfort.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Outwell.

Outwell var nogen af de første på markedet med lufttelte, og da de er specialiseret i rejse- og familietelte, har de rigtig mange års erfaring i udvikling af lufttelte. Når du rejser med et lufttelt, er du meget hurtigere på plads, og du skal ikke bøvle med om stængerne sidder de rigtige steder. Outwells detaljer med luftsystem, fastgøring af ekstraudstyr som lys og kroge, er også helt unik.

Sluk med at blive vækket om natten af lynlåslyden i teltet

Kender du ikke det, at når du lige er faldet i søvn, så er der lige en der skal ud i køkkenet og have et glas vand eller på toilettet? Du vækkes af en ”riiitsch” lyd, når lynlåsen til sovekabinen trækkes ned og op igen. Det er slut nu med en af Outwells detaljer. De har nemlig brug flere år på at udvikle et magnetsystem der eliminerer dette forstyrrende element. Nemlig magnetlukning af sovekabinerne og indgangsdøren til teltet. Så kan du, uden at forstyrre resten af familien, stille og roligt liste ud. Magneterne lukker dørene helt i, så der kommer selvfølgelig hellere ikke myg eller fluer ind. Hvis man gerne vil bruge lynlåsen, er dette selvfølgelig også muligt. Begge dele er monteret.

En af Outwells detaljer er også sovekabinerne

Jeg er et af de mennesker der har valgt teltferie fra, pga. lyset om morgenen. Jeg er meget sensitiv med lys når jeg sover, og lyset i telte om morgenen er, for mig, meget lyst. Outwell har udviklet deres mørke sovekabiner, der gør, at lyses holdes ude noget længere om morgenen. Det er også en fordel hvis man nyder at tage sig en lille lur, eller en af børnene skal have en middagslur.

Der er mange fede Outwell detaljer til sæson 2022

Nu har jeg nævnt et par af Outwells detaljer, men der er mange flere smarte features. Jeg i flæng nævne lysslanger, vulst på luftslangerne så man med smarte fleksibel ophængskroge kan placere de ting der skal hænges op stort set alle steder i teltet, og meget meget mere.

Outwell er innovative og går oftest forrest med udvikling af løsninger. Tjek deres hjemmeside for forhandlere, hvor du kan Outwells detaljer med egne øjne.

Prøv også at læse disse indlæg