Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Kampa Dometic har telte til alle – og til alle behov

af Bjarne Søby

Kampa Dometic er nok især kendt for deres oppustelige luftfortelte. Men de laver også almindelige telte – og det både til dem, der vil rejse let, og dem, der bare ikke kan få plads nok. Denne artikel er sponseret af Camping Agenten

Når man køber et familietelt fra Kampa Dometic, kan man i mange tilfælde vælge om man vil have traditionelle stænger eller ’stænger’ af luft. Vælger man de traditionelle stænger, sparer er teltet typisk billigere, men med oppustelige luftkanaler, er teltet så meget lettere at slå op. Dels er det meget hurtigere, og dels slipper du for at gætte dig frem til hvor stængerne skal være eller komme til at knække en fordi du placerer den forkert.

Med Kampa Air Iglo telte er ”stængerne” altid placeret korrekt da de er sat fast til teltdugen. 4 pløkker – en i hvert hjørne, et par minutters pumpen med den medfølgende pumpe, og teltet står klar til brug. Nemmere bliver det ikke.

Mange indretninger og høj kvalitet

Indretningen af teltene lever helt op til den indretning der kræves af et moderne telt. Der er alt fra separate fleksible sovekabiner med lynlåsdør imellem, store panorama vinduespartier der kan lukkes til, myggenet i mange af vinduerne, praktiske opbevaringslommer, fleksible muligheder for udluftning og meget mere.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Stærkt og robust

AirFrame systemet giver et meget stærkt telt – højst sandsynligt stærkere end de traditionelle fiberstænger. Kvaliteten af teltdugen er også den samme høje kvalitet der kendetegner Kampas fortelte. Og mange af modellerne kan leveres med to forskellige typer dug.

Udvalget af Kampas iglotelte er rigtigt stort, og der findes alt fra det lille rejsetelt, til det store familietelt med plads til selv den store børnefamilie.

Vi fik en snak med Peter Outzen fra Camping Agenten, der er importør af Kampa Dometic i Danmark. Det kom der dette TV-indslag ud af, hvor du kan se og høre mere om Kampas Iglo-telte. Videoen er lavet i samarbejde Camping Agenten og er annoncørbetalt indhold.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg