Outwell telte – Nyd udelivet med en Outwell pavilion

af Pressemeddelelse
Outwell Pavillion

Lad ikke vejret bestemme, hvordan du skal nyde livet udenfor – hvad enten det regner, eller solen skinner, kan du være sikker på at kunne nyde tilværelsen under åben himmel optimalt takket være Outwells udvalg af pavilloner.

Fra køkken til legeareal, fra værksted til selskabslokale, fra markedsstand til hyggeområde – de mange forskellige udformninger og størrelser gør dem ideelle til mange forskellige situationer i haven, på campingpladsen eller til arrangementer. Overvej eventuelt for en beskeden merpris at investere i lidt ekstraudstyr, der giver endnu flere muligheder for bedre beskyttelse, øget privatliv og bedre opbevaringsmuligheder. 

Lækker fleksibel pavillionLækker fleksibel pavillion

Kollektionen omfatter tre forskellige løsninger:

Event Lounge − Pavillon til udendørsbrug med nem adgang i tre forskellige størrelser. Teltet har en solid og stabil konstruktion i kraft af stålstængerne og har god ståplads. Teltdugen er af Outtex 1500, en særlig sølvbeklædt polyester med PU-belægning, der kan klare et vandsøjletryk på 1.500 mm. Blandt fordelene er udluftning i apsis og et centralt sted til ophængning af en lampe samt to meshlommer i siden. Der kan vælges mellem to forskellige typer sider til at sikre privatlivets fred og give ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Derudover også en tagrende, der kan bruges til at slå flere pavilloner af tilsvarende typer sammen og dermed give mere plads og endnu mere praktisk fleksibilitet til at nyde livet udendørs.

Størrelse M 3 m x 3 m 14,3 kg; L 3,5 m x 3,5 m 15,3 kg: XL 4 m x 4 m 17,5 kg

Summer Lounge – Bygger på samme fleksible tilgang, kvalitet og karakteristika som Event Lounge-modellerne. De tre Summer Lounge-pavilloner er udstyret med stålstænger og fremstillet af kraftig polyester i form af Outtex 1500 Pro Silver, så de kan holde til gentagen brug under varierende vejrforhold. Solbeskyttelsen er i top med en UPF-beskyttelse på 50+. Sider og tagrender kan købes særskilt, hvilket gør pavillonerne endnu mere oplagte at vælge til at opnå den beskyttelse, man ønsker sig. 

Størrelse M 3 m x 3 m 14,7kg; L 3,5 m x 3,5 m 15,6kg: XL 4m x 4m 18,2kg

Vale Air Shelter − Kom hurtigt i ly med den stabile pavillon Vale Air Shelter, der er nemt rejses med det velafprøvede og gennemtestede Rigid Air System og er fremstillet af Outtex 3000 Select polyesterstof. Den 9,9 kg tunge pavillon på 3,3 m x 3,3 m giver med fuld ståhøjde og åbne sider og dermed rigelig plads til madlavning, spisning, leg, afslapning, hygge, eller hvad man ellers kan finde på. Pavillonen kan bruges endnu mere fleksibelt med siddevægge, der sættes på med stropper og er udstyret med lynlås i midten for at sikre nem adgang.

Rosinen i pølseenden er den 19,6 kg tunge pavillon Vale Air Shelter Deluxe, der giver lige lidt ekstra funktionalitet med sit kraftige Outtex 3000 Peak polyesterstof. Pavillonen har indbyggede sider på alle sider med store, farvede vinduer – to af siderne kan rulles sammen, så man kan komme i nærmere kontakt med omgivelserne. Et aftageligt, badekarlignende underlag yder ekstra beskyttelse.

Yderligere detaljer, herunder oplysninger om nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com.

Prøv også at læse disse indlæg