Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Nyt fortelt fra Isabella til Eriba Touring campingvogne

af Bjarne Søby

Isabella laver også fortelte til mere specielle campingvogne, og i år er der en stor nyhed til små campingvogne. Nemlig et variabelt fortelt til Eriba Touring campingvogne med hæve/sænke tag.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella.

Det nye fortelt til Eriba Touring passer både på Triton, Troll og Familia modellerne, og pga. af en smart konstruktion er der fuld ståhøjde i forteltet.

Det nye fortelt er fremstillet af de samme materialer som Isabellas øvrige fortelte, og har mange af de samme features – som f.eks. stangsæt, lyspaneler i loftet, udluftning og myggenet.

Annonce (læs mere efter annoncen)

En anden virkelig smart og gennemtænkt detalje er, at man kan benytte gavlene i fronten og frontstykkerne i forteltets gavle. Det gør det muligt at vælge hvor og i hvilken side man f.eks. vil have indgangsdør, myggenet m.m. Man er således ikke låst af et fast design, men kan indrette sig, som det passer bedst til ens behov.

Som nævnt er der fuld ståhøjde i forteltet. Det skabes med teltstænger helt inden ved campingvognens side. Da forteltet faktisk er højere end campingvognen, kunne man frygte at der kunne samles vand mellem campingvognen og forteltet. Men det er der tænkt på. Der er nemlig en pude mellem forteltet og campingvognen, der leder vand væk som en tagrende.

En anden smart detaljer er, at forteltet kan benyttes til campingvogne i forskellig størrelse. Forteltets bredde er fast, og det tilpasses så til campingvognen med paneler, der lynes på forteltet inde ved vognens side. Det betyder faktisk, at forteltet kan være større end campingvognen. Man får derved langt mere plads i forteltet med det nye fortelt fra Isabella end ved andre fortelte til disse Eriba campingvogne.

Vi så det nye fortelt til Eriba Touring på Ferie For Alle 2022, og der lavede vi denne video, hvor Claus Ikjær fra Isabella viser forteltet frem.

Du kan få flere oplysninger om forteltet hos Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar