Travel Master 880 LT: Ny luksusautocamper fra Kabe

af Bjarne Søby
Nu luksus autocamper fra Kabe

KABE kan nu tilbyde et alternativ til dem, der er vokset ud af deres Travel Master 750: Travel Master 880 LT er en reel luksusautocamper, som er bygget på et AL‐KO chassis med dobbelt aksel. Modellen er virkelig unik blandt autocampere. Med en længde på hele 8,8 m har du her en autocamper, der er noget ud over det sædvanlige.

Som modelbetegnelsen Travel Master 880 LT angiver, har denne model samme indretning bagi som Travel Master 750 T – enkeltsenge og et baderum, der strækker sig på tværs af hele bagenden. Derudover er der i 880 LT blevet plads til et dejligt rummeligt vinkelkøkken og overfor et stort garderobeskab. Den større grundplan har ligeledes givet plads til en sofa til højre for døren, hvilket betyder, at 6 personer nu kan sidde bekvemt i siddegruppen i front.

Lige inden for døren findes et kombineret garderobeskabe og TV‐møbel af samme type som i KABE’s campingvogne. Møblet indeholder blandt andet et garderobeskab til overtøj og et drejbart TV‐beslag til fladskærmen.

Nu luksus autocamper fra Kabe

Den nye Travel Master 880 LT vil kun blive bygget i, hvad der er kendt som Royal‐versionen, med markise, soltag, alu‐fælge, alarm og GPS/bakkamera monteret som standard. Udvendigt kendes autocamperen igen som typisk Royal‐model med sølv på siderne, bagi og på førerkabinen.

Travel Master 880 LT er, ligesom de andre autocamperer fra KABE, udstyret med partikelfiltre og opfylder de strenge miljøkrav i et stigende antal byer på kontinentet.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Kabe

Prøv også at læse disse indlæg