Vendelbo Vans præsenterer: Bürstner Nexxo T 569

af Ann Karina
Bürstner Nexxo T 569


Går du og tænker på at købe en af de små handy autocamper modeller som er baseret på det oprindelige metal karosseri fra Fiat, ja så er der kommet et alternativ.

Vendelbo Vans har netop fået den helt nye Bürstner Nexxo T 569 hjem til forretningen i Tårs Nordjylland og den skal senere med på messen i Bella Centeret 29-30-31 januar 2010, hvorefter den vil stå i den indendørs udstilling i Solrød på Sjælland.

Nexxo T 669 er kun 5,69 meter lang, næsten ½ meter kortere end de fleste ’kassevogns modeller’, selv med den beskedne længde, virker denne model rummelig indvendig, som skyldes den geniale grundløsning, som er målrettet til 2 personer som ønsker forkælelse.

Når køretøjet er under 6 meter, kan man spare på bro, vej og færgeafgifter mv. ligesom det går nemmere at besøge byer og andre steder som ikke levner så meget plads til parkering mv.

Vendelbo Vans har valgt at få denne model hjem med designpakken i champagne lakering, samt alufælge & aluproliler på taget mv. som optisk giver køretøjet et meget anderledes design.

Så hos Vendelbo Vans kan manse hvor elegant en autocamper kan se ud når der er kælet for detaljerne.

Priserne starter ved kr. 524.700 på danske nummerplader – grænseplade prisen starter ved kr. 265.900, Vendelbo Vans rådgiver gerne om dine muligheder ved registrering på grænseplader/udenlandske nummerplader.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

 

Prøv også at læse disse indlæg