Video: LMC Scandica 2014 Modeller

af Ann Karina
LMC Scandica 2014 - campingvognen der kan bruges hele året

Scandica serien blev lanceret for nogle få år tilbage og er LMCs bud på en vintervogn – helt på højde med de skandinaviske vogne. Scandica er en “rigtig” vintervogn med kraftig isolering i vægge, loft og gulv, Alde centralvarm, vandbåren gulvvarme, skiboks og meget mere.

En LMC Scandica kan bruges året rundt – om det er under sydens sol og varme eller i den skandinaviske vinterkulde, så står den distancen. Den unikke konstruktion og isolering gør at Scandica har et fantastisk indeklima. En anden faktor er hvordan luftgennemstrømningen er lavet. Der opleves på intet tidspunkt træk og luften både ved gulvet og under loftet har altid en behagelig temperatur. Vinduerne i Scandica er ligeledes også kraftigere end i de andre modeller.

LMC Scandica er desuden bygget over den nye LLT teknologi og har selvfølgelig også både GFK tag, front- og bagende. Og så giver LMC 12 års tæthedsgaranti på Scandica.

Scandica kommer standard med en masse lækkert udstyr. Der er alt fra tørreskab til det våde fodtøj og overtøj, til batteri med lader som standard.

Et andet stort plus med Scandicaserien er der til sæson 2014 kommer et kraftigt prisfald på over 9%.

Scandica er en rigtig god konkurrent til de skandinavisk producerede vogne, der på alle områder lever op til de krav der stilles til en campingvogn der skal kunne bruges under alle forhold.

Se mere til LMC Scandica i denne video

Links:
Relevante Link(s) : LMC

Prøv også at læse disse indlæg