PREMIUM TELTE SIKRER FAMILIECAMPING AF HØJ KVALITET

af Presse fra Outwell
Outwell presse 100315 01

Outwell® Premium kollektionen er det foretrukne valg hos kvalitetsbevidste familiecampister, der ønsker telte og åbne og lukkede tilbygninger af suveræn kvalitet.

Til 2015 har vi bygget videre på kollektionens inspirerende stil, innovation og ydelse og kan præsentere de væsentligste designændringer siden dens lancering.

Den nyeste udvikling cementerer alle de essentielle egenskaber, der har sikret Outwells førerstilling på markedet i de sidste 20 år. Kombinationen af Outwells designmæssige ekspertise og legendariske innovative tilgang kommer til udtryk i den stil og fokusering på detaljen, der gør disse unikke familietelte så appellerende.

Kollektionen omfatter fire serier:

Det nye Alabama, Vermont samt de ikoniske Montana og Nevada telte. Alle telte er nu forsynet med prægede Outtex® 6000 oversejl i en smart lysegrå farve og af den allerbedste polyester, som er unik for Outwell. Den selvlysende piping og Outwells karakteristiske trefarvede design videreføres.

Disse enestående telte er endnu mere appellerende på grund af de detaljer, der er designet til at gøre familiecampingen – fra opsætning til pakning – så komfortabel og problemfri som muligt.

Outwell presse 100315 02Indendørs er det lyst og venligt.

Sikkerhed og stabilitet prioriteres fortsat højt, og Premium kollektionen er fuld af originale Outwell detaljer, der giver tryghed. Blandt detaljerne kan nævnes Outwell Wind Stabilizer System og Easy Pegging System, der sammen sikrer et korrekt opsat telt, som beskytter din familie ved vindstyrker på op til 10.

Blandt andre nyskabelser, der beskytter mod elementerne, kan nævnes Outwells overdækkede indgang – et område, hvor man kan skifte fra vådt, beskidt tøj og dermed holde regn og mudder væk fra hovedteltet.

Outwells isyede teltbund, der holder vind, regn og insekter ude, samt Outwells Floating Guyline System, der ikke bare er flot, men også gør teltet mere stabilt og hurtigere at slå op og mindsker risikoen for at snuble.

Outwell presse 100315 03Den isyede teltbund holder regn og indsekter ude.

Premium teltenes mest iøjnefaldende detaljer er de mange store vinduer i Panorama. Designet omfatter et separat rum i de store Vermont og Alabama modeller og en panoramafront i Montana og Nevada.

De store vinduer fylder teltet med lys og giver et fremragende udsyn – perfekt, når du skal opholde dig i teltet. Privatlivet beskyttes ved hjælp af særligt tonede vinduer, som samtidig begrænser påvirkningen fra solens stråler. Indvendige lynlåsgardiner giver mere privatliv og kan lynes i forskellige højder efter behov.

Outwell presse 100315 04Indvendige lynlåsgardiner når privatlivet skal plejes.

De primære sovekabiner består af et universalindertelt med en række muligheder for at fordele sove- og opholdspladsen. Blandt disse er et mørkt loft, der reducerer lysindtrængningen, så man kan sove bedre.

Hvert indertelt er ophængt fra Outwells bølgeformede ophængningssystem, som ikke alene er flot, men reducerer belastningen på sømmene for at forhindre skader

Outwell presse 100315 05Sovekabinen med mørkt loft, der reducerer lysindtrængningen, så man kan sove bedre.

Det kæmpestore Vermont XLP, som er det største telt i serien, har plads til syv personer i tre sovekabiner. LP versionen har plads til fem personer i to sovekabiner. Begge har masser af gulvplads og ekstra ståhøjde til høje campister.

Blandt Outwells nyskabelser og designdetaljer finder man den populære walk-in-garderobe med garderobestang. I panoramarummet er der god plads til måltider og samvær med familie og venner.

Premium kollektionen til 2015 udvides med Alabama 7P og 5P med et stort opholdsrum og plads til henholdsvis fem og syv personer i tre sovekabiner. To sovekabiner er adskilt fra den store sovekabine for at give ekstra privatliv. Dette plus det store panoramarum gør disse telte perfekte til store familier med teenagere, som gerne vil have deres eget rum.

Outwell presse 100315 06Outwell Alabama

Det prisbelønnede tunneltelt Montana 6P har fortjent sin ikoniske status blandt campister og kan ses på campingpladser i hele Europa. Takket være Outwells innovation og flotte design er komforten sikret for seks personer i to sovekabiner og i det lyse opholdsrum med lysindfald fra panoramafronten.

Montana 5P er lidt mindre. Teltet er fortsat fuldt af designdetaljer og det perfekte udgangspunkt for uforglemmelige friluftsoplevelser.

Det populære familietelt Nevada LP har plads til seks personer i tre sovekabiner, et opholdsrum med panoramavinduer og overdækket sidedør for ekstra beskyttelse i dårligt vejr. Hurtig og stabil opsætning med oversejlet først eller i én arbejdsgang.

Den originale version af det lidt mindre Nevada MP blev tildelt en Best Buy-pris af Storbritanniens førende forbrugerorganisation, Which?

Kollektionen fuldendes af et stort udvalg af åbne og lukkede tilbygninger med ekstra, alsidige opholdsrum til familier på længere ferier.

Lidt om Outwell

Outwell og Outtex er registrerede varemærker. Outwell fejrer tyveårsfødselsdag i 2015.
I sin teltanmeldelse tildelte Storbritanniens førende forbrugerorganisation, Which?, Nevada M Best Buy-prisen i 2012.
Montana 6 blev valgt som årets telt ved de britiske Camping Magazine Awards 2011.

Outwells originale detaljer i Premium kollektionen omfatter:

Panoramarum og -front – Panoramarummet har fuldstændig samme funktion i et Outwell telt, som hvis man føjer en separat udestue til et parcelhus, mens panoramafronten fungerer som et solrigt indgangsparti. Begge har kæmpestore vinduer. Det er ikke alene det perfekte sted at slappe af, lege og spise sammen med familien, men forældre vil også påskønne det frie udsyn, som gør dem i stand til at holde øje med børnene fra den komfortable panoramafront, når de leger med deres venner udenfor.

Outwell Wind Stabilizer System Dette system forbinder oversejl, stænger og barduner med hinanden og sikrer en enestående stærk og stabil opsætning – selv i stærk blæst. Premium teltene er testet til at modstå en vindstyrke på mindst 10.

Outwell Easy Pegging System Dette system sikrer, at de rigtige pløkker altid bruges. Enkelt, men yderst effektivt. Der anvendes tre typer pløkker til forankring af teltets forskellige områder.

Outwell Floating Guyline System To mørke barduner føres til en enkelt selvlysende bardun, som pløkkes fast. Systemet gør teltet let at slå op og mindsker antallet af barduner, man kan falde over. Farverne giver samtidig teltet et strømlinet udseende og skaber et synsbedrag, hvor det ser ud som om de selvlysende barduner svæver over jorden.

Tagbeskyttelse Dette panel fastgøres på telttaget som beskyttelse mod fugleklatter, honningdug, træsaft og harpiks, regn og uv-stråler. Det har en sølvfarvet side, som anvendes i varmt vejr til at reflektere solens stråler, mens mellemrummet mellem taget og beskyttelsen fremmer luftcirkulationen. Den sorte side giver varme i teltet, når det er koldt udenfor.

Outwells isyede teltbund Når bunden er en integreret del af teltets struktur, er det nemmest at holde træk, vand, insekter og snavs ude af teltet. Den giver beskyttelse mod vejret – fra jorden og opad.

Tonede vinduer Beskytter mod solen og nysgerrige blikke, mens man selv har et fremragende udsyn.

Lynlåsgardiner Giver den perfekte blanding af privatliv, udsyn og lysindfald.

Outwells bølgeformede ophængningssystem – Fordeler den belastning, der opstår, når inderteltet hænger fra oversejlet, over hele sømmen i stedet for på et enkelt område, hvor den kan forårsage skade. 

Universalindertelt – Kan anvendes til at skabe én stor sovekabine eller to mindre med lynlås imellem, eller man kan tage en af siderne ned og rulle den væk, hvis man ønsker ekstra opholdsplads.

Mørkt loft – Bruges i indertelte for at give en bedre nattesøvn, da lysindtrængningen reduceres. Loftet er perfekt, hvis man vil tage en lur i løbet af dagen, gå tidligt i seng, sove længe om morgenen, eller hvis børn, der normalt vågner tidligt, skal sove lidt længere, end de plejer.

Sove-komfort – Vi ved, at campingbranchens standard på 60 centimeters bredde pr. person i sovekabiner ofte ikke er tilstrækkelig. Outwell sove-komfort standard er på 70-80 cm. Vores egen sove-komfort standard angiver antallet af personer – voksne og børn – der kan sove komfortabelt og få en god nats søvn.

Se mere på outwell.com

 

Prøv også at læse disse indlæg