Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Lette campingtelte til begyndercampisters familiebudget

af Bjarne Søby

Par og familier med små børn, der er på udkig efter et pålideligt telt til ferien, vil sikkert synes om de seks telte i Easy Camp TOUR-sortimentet

 

Telte har det populære tunneldesign, der er let at sætte op. Det har god komfort, er alsidigt og god plads med et stort indvendigt rum. Teltet er fremstillet i flammehæmmende polyester, der kan klare et vandsøjletryk på 3.000 mm og har fuldt tapede syninger. Farvekodede vinkelstænger i glasfiber sikrer maksimal indvendig højde i hele teltet.

EC Tour Lifestyle1 01

De er flere udluftningsventiler, der sikrer maksimal luftgennemstrømning, som holder interiøret køligt om dagen og minimerer dannelsen af kondensvand, mens de store vinduer giver masser af naturligt lys – gardinpaneler giver privatliv, når det er nødvendigt. Hvor det er nødvendigt, ligger de stærke, fuldt isyede bunde fladt ved fordørene eller fastgøres, så de passer til forholdene.

Alle telte er fulde af designdetaljer som bl.a. de nye Sleep-tight Inners, der dæmper for lyset udefra, som f.eks. en tidlig solopgang, for bedre søvnkomfort. Andre funktioner omfatter indvendige døre med insektnet, elkabeladgangspunkt, D-formede fordøre og bardunholdersystemer.

Annonce (læs mere efter annoncen)

EC Tour Lifestyle1 02

TOUR-telte findes i to modeller. I Palmdale 300, 400, 500 og 600-versionerne kan der vælges mellem størrelser med tre til seks sovepladser. Fordøren til hvert telts opholdsrum er beskyttet af et dybt vindfang, der også giver et overdækket udendørs opholdsområde. 500 og 600-versionerne omfatter en sidedør som en ekstra bekvemmelighed.

Palmdale 500 og 600 Lux-versionerne har en ekstra tredje zone på forsiden af teltet. Det lukkede rum er et ideelt ”vådt” område til mudret udstyr og opbevaring af udendørs legetøj og møbler, når du er væk fra stedet, og det holder opholdsrummet tørt og rent. Der er også adgang til det centrale opholdsrum gennem en udvendig dør i siden.

Ekstraudstyr omfatter tæpper og underlag til beskyttelse af bunden. Lux-underlagene kan udvides ind i den tredje zone og dække jorden, når det påkræves.

Vejledende udsalgspriser:

  • Palmdale 300 DKK 2.129,95
  • Palmdale 400 DKK 2.499,95
  • Palmdale 500 DKK2.929,95
  • Palmdale 600 DKK3.749,95
  • Palmdale 500 Lux DKK 3.549,95
  • Palmdale 600 DKK 4.218,64

Yderligere oplysninger og nærmeste forhandler kan findes på easycamp.com

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar