Få styr på benzinpriserne

af Bjarne Søby
Image

Priserne på benzin og diesel skifter hyppigt, og det kan være svært at finde den billigste pris. Men der er hjælp at hente på FDMs benzinpriser.dk. Sitet er netop er blevet opdateret, så bilisterne lettere kan finde frem til den billigste benzin.

De hurtigt skiftende priser på diesel og benzin gør det svært for bilisterne at vide, hvor de med fordel kan tanke. Men med få klik på internettet eller et hurtigt kig på mobiltelefonen, er det let at finde ud af, hvor man finder den billigste pris.

”Mange bilister følger med stor interesse nøje udviklingen i brændstofpriser og vil gerne vide, hvor de kan tanke billigst, uanset hvor i Danmark de kører. Priserne på brændstof skifter meget hurtigt, og derfor er FDMs benzinpriser.dk et godt værkstøj til at holde øje med prisudviklingen”, siger Torben Lund Kudsk, chefkonsulent hos FDM.

Benzinpriser.dk er netop blevet forbedret, så det er blevet lettere at søge efter tankstationerne i nærområdet. Det er også muligt at følge udviklingen af landsdækkende og regionale priser. Befinder man sig ikke bag skærmen, men ude på vejene, er det muligt at tjekke lokalpriserne via mobil.fdmbenzinpriser.dk.

På det nye site er det muligt at se de fem billigste tankstationer i en region eller en kommune, samt hvor meget priserne forventes at ændre sig den efterfølgende dag. Samtidig kan bilisterne via et interaktivt kort se, hvilke steder, der har den billigste pris.

Udover at tjekke benzinpriser.dk, kan bilisterne også spare penge ved at følge FDMs tommelfingerregel, som lyder, at det ofte er billigere at tanke på ubemandede tankstationer og dyrere at benytte tankstationer som fx ligger langs motorvejen. Priskrig på brændstof ses ofte ved indfaldsveje til større byer, og hvor der ligger mange tankstationer.

Hver måned vælger 87.000 danskere at besøge FDMs benzinpriser.dk, og især i perioder med priskrig er der mange besøgende. Sitet dækker mere end 2.300 tankstationer, og priserne er baseret på indberetninger fra brugerne selv.

Links:
Hjemmeside: FDM Benzinpriser

Pressemeddelelse / Foto: FDM

Prøv også at læse disse indlæg