Hallingdal Feriepark – Luksuscamping i Norge

af Bjarne Søby
hallingdal feriepark

I Ål mellem Oslo og Bergen ligger Hallingdal Feriepark. Det er en 5-stjernet campingplads med faciliteter i topklasse og en unik beliggenhed.

Uanset om du er til aktiv- eller daseferie, så kan du få det på Hallingdal Feriepark. Med en beliggenhed i et af Norges smukkeste områder, kan du opleve naturen i nogle af Norges store nationalparker, du kan fiske, dyrke sport eller bare dase ved elven lige ved campingpladsen.

hallingdalselven
der er mangemuligheder for vandsport og sejlads på Hallingdalselven

Fine forhold i Hallingdal Feriepark

Det er let at komme til campingpladsen i bil, og vejene dertil er fine. Så det er ikke noget problem at trække en campingvogn dertil. 

Enhederne er store. En standardplads er på 110 m2, og en komfortplads er på 140 m2. Der er tilkobling til strøm (16 amp), byvand og spildevand på alle eneheder, og kabel-tv samt WiFi er inkluderet i prisen.

enhederne er store på campingpladsen
Enhederne er store på campingpladsen

Der er en stor, central servicebygning på campingpladsen. Alt der er i topklasse, og der er alle faciliteter. Du kan endda leje dit ejet familierum der, under di t ophold på campingpladsen.

Arkitekttegnede hytter

Hallingdal Feriepark har hytter i flere kategorier. De er alle arkitekttegnede designhytter, og er piv-lækre. Mange af dem er placeret direkte ned til elven, og udsigten derfra er fantastisk. 

hallingdal feriecenter har hytter lige ved elven
Flere hytter er placeret lige ved elven og udsigten er fantastisk

Der er også ’stylte-hytter’, der er placeret højt over landskabet, så der er noget for alle

Tilbud til alle i Hallingdal Feriepark

Norge har en fantastisk natur. Og Hallingdal Feriepark ligger i et af de mest spændende og smukke områder. Campingpladsen er derfor en oplagt base hvis du vil opleve Hardangervidda Nationalpark eller Hallingskarvet Nationalpark. Der er mange afmærkede vandre- og cykelruter, og der er meget at se der.

Er du til mere aktive ting, så er der tilbud nok.

cykelparken
Cykelparken

Halling Cykelpark giver dig mulighed for at sætte din cykelfærdigheder på en prøve. Parken er for hele familien, og der er udfordringer til alle – uanset om din cykel har støttehjul eller er en rutineret MTB kører.

I Klatreparken Højt og Lavt Hallingdal, er der udfordringer for alle. Der er minibaner til de mindste og baner, der giver lidt mere adrenalinsus til voksne og større børn.  Der er i alt seks baner og mange ziplines. To af disse er over 250 meter og går over Hallingdalselven.

hallingdal klatrepark
Klatreparken Højt & Lavt

Der er også tilbud som Eventyrgolf, både indendørs og udendørs legeland, badeland med spa, fodbold og meget mere.

Restaurant & Bistro

Campingpladsen har sin egen restaurant – Bergtatt Bistro. Der serveres frokost og aftensmad hver dag. Der er både inde- og udeservering, ligesom det er muligt at bestille take-away – eller ’ta-med-heim’, som restauranten selv kalder det.

campingpladsen har sin egen restaurant - bergtatt bistro
Campingpladsen har sin egen restaurant – Bergtatt Bistro

Hallingdal Feriepark har vinteråbent, og der er fine muligheder for vintersport i området. Det er en populær campingplads, og det er klogest at reserverer plads i god tid, hvis man vil bo på der. Der er online-booking, og i resten af 2021 kan du uden omkostninger ændre eller aflyse din reservation indtil 7 dage inden ankomst.

Se mere om campingpladsen her: Hallingdal Feriepark og camping

Prøv også at læse disse indlæg