På bjergtur i Norge med Camp-let – meget lang tunnel

af Ann Karina

Vi landede i Gudvangen med vores Camp-let. Vi havde egentlig bestemt os for en anden campingplads, men da vi så den, tænkte vi den var ikke lige os. Og det kom der noget rigtig godt ud af…

Vi kørte lidt længere ned ad vejen, ca. 150 m. Længere ned ad vejen, lå den skønneste campingplads – her besluttede vi, at det skulle være vores base de næste 2 nætter.

At finde den rigtige plads

Det var fedt vejr, og det tog os ingen tid at stille Camp-let´en op. På under 1 time, efter at vi kørte ind på campingpladsen, var vi på plads.

En ting der har været vildt fedt på denne tur, er at vi har kunne have vores MTBs og vores SUP-Boards med. Og de har ikke taget plads i bilen. Det hele har været på Camp-let`en. Vi har endda har plads til ekstra inde i Camp-letten.

Det kræver ikke så meget at trække en Camp-let

Vores trækker på denne tur med en Camp-let, er jo ikke vores sædvanlige kæmpe store diesel Jumper der må trække 2.500 kg. Vi er afsted i en Kia XCeed. En Kia XCeed, er en hybrid/plug-in bil. Den kan køre både benzin, men også på strøm. Den kan lade mens den kører, men vi tænkte at det kunne være sjovt at prøve at lade den imens vi var inde at se en seværdighed – der var jo alligevel en lader lige ved siden af.

En af grundene til vi kørte til Gudvangen var, at der er en vikingeby. Den skulle vi selvfølgelig se. Vikingerne har været, og er meget stærkt repræsenteret i Danmark – og det er jo der vikingerne oprindeligt kommer fra. Så det er jo lidt spændende at se, hvordan nordmænd tolker vikingerne.

Vi hygger rigtigt meget i vores Camp-let

Vores Camp-let fungerer rigtigt godt. Vi hygger os vildt meget. Normalt går vi meget ud at spiser når vi er afsted på camping, men denne gang, er det bare mest hyggeligt, og rigtigt, at lave mad hjemme i Camp-letten. Vi bearbejder dagens indtryk, og nyder den måde vi kan hygge, snakke sammen, og lave mad på, på samme tid.

Vi siger farvel til Gudvangen, efter et par hyggelige dage i Camp-letten, og skal videre til næste destination. På denne etappe, der egentlig kun er et par timer, oplever vi de vildeste tunneler i Norge – eller nærmere i verden. Vi kører i gennem verdens længste tunnel der er beregnet til biler. HELT VILDT hvor længe man kan køre inden i et bjerg.

Se vores program om alle de her fede oplevelser  – og vær med på vores tur fremover.

Klik her for at se de forrige videoer fra vores rejse: Del 1Del 2Del 3

Prøv også at læse disse indlæg