Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Ny Knaus Sky Wave 2011 model

af Ann Karina
Knaus Sky Wave 2011

Den nye Knaus Sky Wave model 2011 vil uden tvivl vække opsigt, og den kommer til at fremstå som forgangsbillede for den nye generation af Knaus autocampere

Med sin nye specielformet elektriske lift seng tilbyder denne nye delintegrerede model ikke kun et ekstra plus i sovekomfort, men også i plads og rumfølelse. Dette kommer til udtryk gennem den store frihøjde gennem hele bilen, og den ublokerede indgangsdør, selv med sengen sænket. Dette er helt unikt for en bil i denne klasse.

Knaus Sky Wave 2011
Den specialformet liftseng med maksimal sovekomfort

Kompromisløs ferieglæde
Det udvendige design på den nye Knaus Sky Wave er også uden paralleller. På trods af den komfortable lift seng foran i bilen, har Knaus formået at holde den bølgeformet top meget flad. Med sit lave tyngdepunkt og det bredsporede chassis tilbyder Sky Wave også det absolut bedste i køreegenskaber.

De vigtigste punkter:

  • Ny delintegreret modelserie i 3 grundrids (650 MF, 650 MG, 700 MQ) alle bygget på Fiat Ducato chassis – lav ramme og bredsporet for optimale køreegenskaber. Sky Wave fås i 6 forskellige motorvarianter.
  • Specialformet liftseng med elektronisk betjening er standard. Frihøjde under hævet seng er 187 cm, unikt for denne type autocampere.
  • Attraktivt nyt design: Med flad bølgeformet top, nyt KNAUS bagende design, ny indgangsdør med integreret affaldsspand og aflægningshylde, nye stafferinger, samt mulighed for Silver line (Sølvfarvet) som tilvalg.
  • Nyt møbeldesign i Apple Bella dekor, med smukke afrundede låger
  • L-formet køkken
  • Komfort baderum med separat bruser og integreret bruserdør.
  • Ny optimeret siddekomfort med nye polster designs, samt nye materialer på hynder.
  • Lysstyringssystem med LED “touch” spots under sengen, natbelysning langs gulvet (kan styre fra sengen) LED forteltslampe med sensor.
  • Nyt smart betjeningspanel med indikator for frisk- og spildevand, temperatur ind- og udvendig, samt ur.

Sky Wave kan allerede nu ses hos PB Scandi mobil i Allingåbro, som er autoriseret Knaus forhandler.

Knaus Sky Wave 2011
God frihøjde på 187 cm når sengen er oppe

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : Knaus

 

 

Prøv også at læse disse indlæg