Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Opus 300 – nyt fortelt fra Isabella

af Bjarne Søby
Image

Isabella præsenter det nye fortelt i 3-meter klassen på Caravan Salon i Düsseldorf. Navnet er Opus 300 og det egner sig både til sæson- og rejsebrug.

Opus 300 er en videre udvikling af sidste års model Opus, og også denne nye model kombinerer det klassiske Isabella design med de nye linier fra jubilæumsmodellen Vision.  

Som navnet indikerer, er Opus 300 et fortelt med en dybde på 3 meter. Det egner sig båd til sæson- og rejsebrug, idet teltet kan leveres med stel i enten CarbonX glasfiber eller Zinox stålrør.

Image
Gode detaljer i fronten

De store vinduer giver et dejligt lysindfald, og generelt er der et meget lyst og luftigt indemiljø. Dette understreges også af de lyse tekstiler. Der er udluftning med net i front og i begge gavle. Nettet har fået et diskret, dobbeltsidet tryk. Dette gør det svært at kigge ind i teltet gennem nettet, mens det stadig et let at kigge ud.

Image
Tommy Boisen fra Isabella viser den smarte udluftning i gavlen

Udluftningen i gavlene er rigtig smart. Den består af en folieklap, der kan stå åben i regnvejr uden at der kommer vand ind i teltet.

Opus 300 er blevet teLtet på forskellige campingpladser i Europa gennem sommeren 2007. Teltet tiltrak sig stor opmærksomhed, og er blevet rost til skyerne.

Image
Begge gavle kan åbnes helt

Opus 300 kommer på markedet i efteråret 2007.

Læs mere hos Isabella

 

Prøv også at læse disse indlæg