Giottiline Sienna 397 autocamper

af Bjarne Søby
Giottiline Sienna 397

Først hed det McLouis, så hed det PLA, og nu det populære mærke skiftet navn til Giottiline. Det er stadig Rapido der står bag, og til prisen får man rigtig meget autocamper.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med NCB Niels Brædekilde

Det er Rapido, der står bag Giottiline. Det kan man tydeligt mærke, når man kommer ind i en Giottiline autocamper. Der ligger nemlig mange års erfaring mht. opbygning, design og kvalitet bag det ’nye’ mærke.

Grundprisen er på 583.000, – kr. hvortil kommer tilvalgt ekstraudstyr og evt. udstyrspakker.

 Giottiline Sienna 397 er indrettet med en fritstående dobbeltseng bagerst i autocamperen, og i den model som NCB Niels Brændekilde fra Jels tager hjem, er der desuden en hæve/sænke over siddegruppe. Derved er der 4 reelle sovepladser i autocamperen.

Men ikke nok med det. Der er 5 selepladser, så man kan tage 5 personer på tur. Og da der sagtens kan sove 3 mindre børn i hæve/sænke sengen kan en familie på 5 tage på ferie i Giottiline Sienna 397.

Siddegruppen er også stor. Det er en af de nye face-to-face siddegrupper, der dels giver mange siddepladser, og dels gør det muligt at klappe bordet halvt sammen, så der er fin passage gennem autocamperen, når siddegruppen ikke er i brug.

Køkkenet er praktisk indrettet, så selvom det ikke hører blandt de største, så er der alligevel fin arbejdsplads. Det skal også nævnes, der et et stort køleskab ved køkkenet.

Der er både brusekabine og toiletrum med vask. De kan bruges hver for sig, eller som et stort rum, hvis man ønsker det.

Selvom der er tale om en prisbillig autocamper, så får man meget for sine penge med Giottiline. Der er f.eks. glasfibertag, -bund og -sider. Den er derfor godt beskytter mod både fugt og haglskader. Giottiline give 5 års vandindtrængningsgaranti på deres autocampere.

Giottiline Sienna 397 kan bruges hele året. Spildevandstanken er f.eks. opvarmet, så den ikke fryser til ved frostgrader. 

Totalvægten er på 3.500 kg, og den køreklarvægt er på 3.034 kg, så der er luft til en del ekstraudstyr og bagage. 

Se mere til Giottiline Sienna 397 i denne video:

Hvis du vil vide mere om Giottiline Sienna 397, så kontakt NCB Niels Brændekilde i Jels

Prøv også at læse disse indlæg