Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Robens oppustelige Yurt – ny serie telte til aktive familier

af Bjarne Søby

Airventure-serien fra Robens er et nyt koncept, der imødekommer behovene hos den mere eventyrlystne familie eller gruppe, der søger et udvalg af oppustelige telte, der kombinerer ydeevne med praktiske egenskaber.

 

Den tekniske arv er indlysende i de benyttede kvalitetsmaterialer, der bl.a. omfatter Yunan-aluminiumsstænger, hvor muligt, samt brugen af det prisbelønnede mærkes nye HydroTex Polycotton RS. En tætvævet ripstop polycotton af høj kvalitet, der forbedrer teltets indeklima ved at stabilisere temperaturudsving og minimere risikoen for kondensvand

Den afprøvede og testede pumpeteknologi og bardunstrammerne er kun to af de funktioner, der supplerer materialerne og sikrer brugervenlighed og vejrbestandighed – og som er nøje testet i Robens’ interne testfaciliteter.

Robens Air Venture Lifestyle 01

 

Sortimentet omfatter tre tidløse tunnel-design: Vista 400, Lookout 500 og Woodview 600. Disse suppleres af den iøjnefaldende Aero Yurt med otte sovepladser – en nyskabelse, inspireret af de hjem, der anvendes på de centralasiatiske stepper og udviklet til dem der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Aero Yurt pumpes hurtigt og nemt op gennem én enkelt ventil. Den skiller sig ud på campingpladsen, hvor dette alsidige telt byder på flere anvendelsesmuligheder, herunder otte personers sovekabine/opholdsrum, mødelokale, legeområde, afslapning og meget mere. Indvendige gardiner for vinduerne øger indtrykket af, at jurten har de traditionelle faste vægge, men alligevel kan rulles, så man kan se ud. Hoveddøren har et netpanel og den lavtsiddende udluftning hjælper luftgennemstrømningen

Vista 400 er et oppusteligt firepersoners telt, som er ideelt til dem, der regelmæssigt skifter lejrplads. Det har et lille vindfang til beskyttelse af fordøren imod al slags vejr, med et netpanel som holder teltet insektfrit. Nye lavtsiddende ventilationsanordninger er placeret, så de forbedrer udsynet fra de store vinduer. I inderteltet er der plads til fire personer i et enkelt rum.

Lookout 500 – et stort oppusteligt telt til fem personer, er ideelt til længere ophold i lejren. Den har et stort vindfang til overdækket udeliv og til beskyttelse af hoveddøren og vinduet imod al slags vejr. Døren er forsynet med et netpanel bagerst, som holder teltet insektfrit. Nye lavtsiddende ventilationsanordninger under vinduerne øger udsynet. Inderteltet er todelt, så man kan sove i en 3 + 2-konstellation.

Robens Air Venture Lifestyle 02

Woodview 600, et oppusteligt sekspersoners telt, byder på et endnu større, komfortabelt opholdsrum og beskyttet vindfang med plads og komfort til grupper og familier. Inderteltet er todelt, så man kan sove i en 3+3-konstellation.

Vejledende udsalgspriser:

  • Aero Yurt DKK 13.499,95
  • Vista 400 DKK 11.249,95
  • Lookout 500 DKK 12.149,95
  • Woodview 600 DKK 14.999,95

Yderligere oplysninger, priser og nærmeste forhandler kan findes på

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg