Nye familietelte bringer dig tæt på naturen med masser af komfort

af Bjarne Søby

Teltproducenten Outwell har udviklet et nyt panorama-koncept som også indgår i deres Premium kollektion. Premium kollektionen er telte med stænger og Panorama åbningen af teltene giver her en fantastisk oplevelse af at komme tæt på naturen, samtidig med at man kan sidder i ly fra regn og vind i teltet.

OutwellPanorama giver med den store alsidige teltåbning, tonede vinduer, de rummelige Ambassador Master Bedroom sovekabiner tilsammen den bedste Outwell campingoplevelse nogensinde iflg. fabrikken selv. Teltet har også Outwell 360° Access System i sovekabinen. Denne funktion muliggør forskellige åbningsindstillinger, blandt andet kan døren foldes helt væk, så sovekabinen bliver en del af opholdsrummet. Det er også muligt at indstille kabinedøren så den står halvt åbent.

For at give den bedste holdbarhed er Premium-teltene lavet af det vandtætte og holdbare Outtex 6000 Pro materiale. Stangsystemet er enten Duratec Flex System med glasfiberstænger eller Outwell Hybrid Frame System (Montana 6P og Vermont 6P) der med for-bøjede stænger sikrer maksimal indvendig ståhøjde og gulvplads. Kombinationen af stål og glasfiber stænger giver et holdbart design og samtidig er det lettere at sætte op og pak størrelsen er mindre.

Opsætningen af teltene bliver yderligere forenklet med Outwell Floating Guyline og Easy Pegging Systems samt det revolutionerende Outwell Wind Stabilizer System der giver stabilitet i kraftig blæst. Alt dette sikrer, at et korrekt opstillet Premium-telt kan modstå en hård kuling af vindstyrke 9.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Selvlysende barduner er meget synlige og bidrager til at man ikke snubler over dem. Easy Access System sikrer, at teltbunden ligger fladt mod jorden. De D-formede døre, kan foldes til den ene side, sammen med de tilpassede myggenet, når de ikke er i brug.

Ventilation sikres af både højtliggende ventilationsvinduer bagtil og de lavtliggende ventilationer i siderne af teltet. De tonede vinduer beskytter mod solens UV-lys og blænding samt giver mest muligt privatliv. Gardinerne kan også sættes i forskellige højder alt efter behov for privatliv.

Premium-teltene har Ambassador Master Bedroom sovekabiner, der er mørke for at reducere lys, så du får en god nats søvn. Sovekabinerne har masser af plads og højde, hvilket gør det lettere at bevæge sig rundt og giver mulighed for at bruge møbler som f.eks. sengeborde. Den indbyggede kabel-indgang i sovekabinen betyder, at eltilslutningen kan bruges til hjemlige bekvemmeligheder som f.eks. lys og strøm til ipads/telefoner.

Kollektionen omfatter:

  • Birdland 3P and 5P − med plads til hhv. tre og fem personer i et to-zone-tunnelformat, der har en dyb veranda over hoveddøren.
  • Nevada 4P og 5P – med plads til hhv. fire og fem personer i en to-zone-tunnel, der har en overdækket sidedør og panoramafront der giver en fantastisk udsigt.
  • Montana 6P – det legendariske navn bruges til en tunnel med seks liggepladser, der har to sidedøre til det store opholdsrum og en overdækket veranda som giver beskyttet indgang i dårligt vejr.
  • Vermont 6P – her er en fornyelse af en ægte klassiker med plads til seks personer i en tre-zone-tunnel. En ekstra flytbare sovekabine er placeret fortil i teltet for fuldstændig uforstyrrethed (fx til teenageren) og med mulighed for at blive brugt til opbevaring.

Modelafhængigt ekstraudstyr omfatter en hængende Universal Tent Organiser og en universel tilbygning – det giver beskyttet udeliv med sidevægge, der kan åbnes fuldstændigt for alsidig beskyttelse. Underlag og fladvævede tæpper giver ekstra beskyttelse, komfort og nem vedligeholdelse.

Vejledende udsalgspriser

  • Birdland 3P DKK 4.679,95
  • Birdland 5P DKK 5.624,95
  • Nevada 4P DKK4.999,95
  • Nevada 5P DKK 5.874,95
  • Montana 6P DKK 8.439,95
  • Vermont 6P DKK 9.879,95

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar