Telte til hele verden

af Pressemeddelelse
Active Image
  Outwell telte forhandles over det meste af Europa. PJ Caravan i Roskilde har lavet en indendørs udstilling med opstillede telte, træer og sand på gulvet.

Hvis ferie er frihed og oplevelser. Hvis det skal være nemt men bekvemt, så I både kan slappe af og forkæle jer selv. Ja, så er et Outwell telt løsningen.

Outwell telte er kvalitetstelte, der designes af en dansk familievirksomhed i det midtjyske. Men der er intet småt over Outwell. For teltene, der er kendt for deres holdbarhed og funktionelle design, forhandles i hele 13 lande over hele Europa samt i Estland.

Med et Outwell telt bliver du som en snegl med sit hus på ryggen. Uden at gå på kompromis med komforten. Teltene er nemlig under konstant udvikling for at kunne leve op til campisternes stadigt skiftende behov og større krav til sikkerhed og komfort.

Image

Mere end telte
Men Outwell er mere end telte. Meget mere. Der produceres nemlig også en lang række tilbehør og udstyr. Alt lige fra luftmadrasser og soveposer over rygsække og garderobeskabe til kogegrej og moon chairs. Og hvert år kommer nye produkter til, mens andre forbedres.

Så om det er de norske fjelde eller de spanske sandstrande, der trækker, har Outwell lige det telt og udstyr, der passer dig.

Prøv det
Men hvad passer mig? Har man ikke prøvet teltferien før, udover på sommerens festivaler eller i baghaven, da man var lille, kan det spørgsmål være svært at svare på.

PJ Caravan har derfor i deres butik på Københavnsvej 277 i Roskilde viet en hel afdeling til en udstilling af opstillede Outwell telte. Med sand eller græs på gulvet og høje træer i potter forsøger PJ Caravan at efterligne de forhold, teltene bruges under.

På den måde får man som kunde mulighed for at danne sig et reelt indtryk af Outwells forskellige telte. Samtidig finder man ud af, hvilke behov man bevidst eller ubevidst har.

Og ja, det er tilladt at kravle ind og ud af de opslåede telte. Har man ikke lige fået medbragt klip-klappere og sommertøjet, kan man jo slå et smut forbi den store afdeling med et kæmpe udvalg i tøj og sko.

Får man brug for at stille spørgsmål eller blot få gode råd, står PJ Caravans veluddannede personale klar på sidelinien. Således skulle der være rigtig gode chancer for at vælge det helt rigtige Outwell telt og udstyr.

Læs mere hos PJ Caravan 

Prøv også at læse disse indlæg