NYT OUTWELL® SOVESYSTEM FOR BEDRE SØVN OG KOMFORT

af Presse fra Outwell
Outwellmadras presse 130315 01

En god nats søvn er afgørende for et vellykket udendørsliv, og det innovative, prisvindende familiecampingbrand Outwell® har designet et nyt luksuriøst sovesystem med liggeunderlag/luftmadras, der sikrer, at du vågner udhvilet og klar til næste dags oplevelser.

Systemet består af to modeller: Cimelia og Cubitura. Begge kombinerer henholdsvis liggeunderlag eller luftmadras med aftageligt betræk for alsidighed, komfort og øget hygiejne. Og begge er lige velegnede som midlertidig seng for overnattende gæster i hjemmet, som de er i en sovekabine.

Cimelia er baseret på de populære, gennemtestede selvoppustelige Outwell Dreamcatcher 7-cm liggeunderlag i enkelt og dobbelt størrelse. Vandrette luftkanaler, der er boret ind i den bølgeformede skumkerne, reducerer vægt og pakkestørrelse og gør liggeunderlaget endnu blødere.

outwellmadras presse 130315 02Liggeunderlag Cimelia

To ventiler sikrer nem og hurtig oppustning og tømning. Dreamcatcher SIM er lavet af slidstærk polyester med en skridsikker underside.

Outwellmadras presse 130315 03Ventil til hurtig og nem oppustning og tømning. 

Dreamcatcher er kombineret med et quiltet mikrofiberbetræk, som er blødt mod huden, når det anvendes sammen med en dyne eller åben sovepose. Betrækket kan tages af og er nemt at rengøre, da det kan vaskes i vaskemaskine.

Outwellmadras presse 130315 04Imellem betræk og SIM er en integreret og aftagelig pude af memoryskum

Imellem betræk og SIM er en integreret og aftagelig pude af memoryskum, der bliver blødere som reaktion på kroppens varme. Den former sig efter kroppen, fordeler trykpunkterne, giver fremragende støtte – og ikke mindst en fantastisk nattesøvn. Skummet genvinder sin oprindelige form, når vægten flyttes.

Outwellmadras presse 130315 05Memoryskum så man ligger rigtig godt.

Outwells alsidige soveløsninger udvides desuden med Cubitura, som er en kombination af den nye lette Reel luftmadras og en quiltet topmadras i mikrofiber med blødt integreret (aftageligt) skum, der giver ekstra hygiejne, isolering og høj komfort. Resultatet er en fleksibel, slidstærk pakke, som er nem at justere og rengøre.

Outwellmadras presse 130315 06Outwell Cubitura Dobbelt

Vejledende udsalgspriser:

Cimelia enkelt DKK 949,95; Cimelia dobbelt DKK 1.579,95;

Cubitura enkelt DKK 599,95; Cubitura dobbelt DKK 1.049,95

Yderligere oplysninger kan findes på outwell.com

 

Prøv også at læse disse indlæg