Nyt tilbehør til Outwell telte i 2015

af Poul Harkjær
Mange af teltene er nu udstyret med et frontsejl / solsejl til montering på teltet.

Til sæson 2015 præsenterer Outwell igen et stort og sprudlende sortiment med mange telt-varianter, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne telt campist. Desuden ses et tilbehør/udstyrs program der er helt i top.

Men hvad nu når man synes man har det meste udstyr, og ikke skifter ud hvert år! Jeg har kigget lidt på nogle af de nyheder, som jeg kunne få lyst at investere i. Men husk der er meget mere udstyr på Outwells hjemmeside

Mange af teltmodellerne er i år blevet udstyret med et frontsejl / solsejl til montering på teltet. Absolut et stort plus. Det gør front åbningen meget mere brugbar. Du har stadig en tør indgang, og er ikke nødt til at lukke ned, hvis der kommer en byge.

Gulvtæppe er simpelthen et must for den kræsne telt campist. Jeg ved ikke rigtig hvordan vi før har kunne tage på telttur uden gulvtæppe.

Til 2015 sortimentet, kan du vælge mellem 3 varianter. Selvfølgelig det kendte polyester tæppe, dejlig behageligt, og nemt at rengøreTil 2015 sortimentet, kan du vælge mellem 3 varianter. Selvfølgelig det kendte polyester tæppe, dejlig behageligt, og nemt at rengøre

Et af de nye gulvtæpper er med fleece. Jeg tror det svarer til de første tæppemodeller, som var meget bløde og behageligt at gå på – ikke mindst om sommeren med bare tæer.

Det sidste gulvtæppe er for mig at se, ikke mindre end et mesterstykke! Det kendte tæppe øverst, med blød fleece, derunder et skum lag og til sidst det vandtætte lag, lamineret sammen til et unikt isoleret telt gulvtæppe

Det må være et must, for os der camperer både tidligt og sent på sæsonen.Det må være et must, for os der camperer både tidligt og sent på sæsonen.

En ting vi kan huske fra vores tid med campingvogn, var den lækre fornemmelse af gulvvarmen under siddegruppen. At komme tilbage til vognen efter en tur udenfor i vinterlandskabet, smide sko og strømper og sidde med bare fødder på et lunt gulv. Hvad kan man så forlange mere.

Nu har Outwell gjort endnu et mesterværk, nemlig tæpper med elektrisk gulvvarme som du kan bruge i teltet. Tæppet bliver omkring 40 grader varmt og er nok til at holde dine fødder dejlig varme.Nu har Outwell gjort endnu et mesterværk, nemlig tæpper med elektrisk gulvvarme som du kan bruge i teltet. Tæppet bliver omkring 40 grader varmt og er nok til at holde dine fødder dejlig varme.

Så kom ikke og sig teltcamping kun er en sommer fornøjelse.

Nu er vi begyndt at samle og bruge produkter fra Outwell Collaps serie, så det bliver altså næsten umuligt, at undvære denne klap sammen kop

Koppen er her klar til brugKoppen er her klar til brug

Og i sammenklappet stand fylder den ikke særlig megetOg i sammenklappet stand fylder den ikke særlig meget

Frisk grøn farve, der passer til det vi allerede har i køkkentasken

Sevilla stolen, tror jeg ikke helt lever ikke helt op til de to først nævnte stole, men den ser ud til at have en god siddekomfort og hurtig at slå op og pakke sammen. Så det skal nok blive en bestseller til let-campisterne.Sevilla stolen, tror jeg ikke helt lever ikke helt op til de to først nævnte stole, men den ser ud til at have en god siddekomfort og hurtig at slå op og pakke sammen. Så det skal nok blive en bestseller til let-campisterne.

Tror nu ikke vi skifter Olivia-stolen ud i år.

En nyhed er også det transportable toiletEn nyhed er også det transportable toilet

Det findes i 2 modeller, men det undværer vi nu nok, og tager hellere gåturen op på pladsens toilet.

Men ingen tvivl om det kan være en behagelighed, ikke mindst for børnefamilien

Den lille nye camping grill / bålsted er altså ikke dårligDen lille nye camping grill / bålsted er altså ikke dårlig

Cervon grillen, fylder ikke meget pakket sammen, og grill pladen kan stilles i 4 forskellige højder

Jeg er altså ikke ansat, eller på reklame kontoen hos Outwell, men den er altså smart

Husk du kan se mange flere spændende nyheder på Outwells hjemmeside

Lad os så komme i gang med den der camping sæson 2015……. Vi ses derude

 

Prøv også at læse disse indlæg