Annonce (læs mere efter annoncen)

To nye telte til par og familier fra Outwell

af Bjarne Søby
outwell presse 120218 01

Outwell Smart Air Polyester kollektion udvides med to nye lufttelte, og dermed kan Outwell tilbyde et endnu bredere udvalg af modeller i det vedligeholdelsesvenlige polyester-materiale.

De nye telte, Nighthawk 4SA og Phantom 5SA medtilhørende lukkede tilbygninger, er ideelle for par og mindre familier. Disse familietelte er nemme og hurtige at opsætte takket være Outwell Advanced Air Tube Systemet, som med indbyrdes forbundne luftstænger gør at teltet kun skal pumpes op et sted. Og hvis man synes, den medfølgende, kraftige manuelle pumpe er besværlig at bruge, kan man købe én af tre elektriske teltpumper. Det gør livet endnu lettere.

Tryghed for hele familien er altafgørende, så der er taget hånd om stormsikringen, og teltenes aerodynamiske egenskaber er testet i de interne testfaciliteter til vindstyrke 10 på Beaufort-skalaen. En korrekt opsætning er naturligvis afgørende, for at teltet kan holde til sådanne betingelser, og med Outwell Easy Pegging System er det nemt og hurtigt at finde den rigtige pløk til hvert område.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Selvlysende formonterede barduner er nemme at se i dårligt vejr og om aftenen og mindsker risikoen for at falde over bardunerne. Easy Access System sikrer nem adgang til teltet fordi det holder teltbunden fladt mod jorden ved de D-formede døre, som sammen med de tilhørende insektnet kan foldes til den ene side.

Nighthawk 4SA til fire personer har en overdækket sidedør, mens Phantom 5SA til fem personer har et dybt indgangsparti, der beskytter mod al slags vejr. Den isyet teltbund holder teltet tørt og beskytter mod træk og insekter. De unikke tonede vinduer med lynlåsgardiner, som begrænser solens UV-lys og stråler, giver en god atmosfære, opfylder behovet for privatliv og sikrer samtidig et fremragende udsyn. Den bagerste udluftning, Rear Vent System, gør det nemmere at styre luftcirkulationen, og det opdaterede design giver teltet bedre stabilitet.

Smart Air Polyester teltene er udstyret med to store sovekabiner, de såkaldte, Royal Master Bedroom, der er designet til at sikre meget mere plads og ståhøjde. Det giver større bevægelsesfrihed og mulighed for at bruge møbler som f.eks. sengeborde. En kabelgennemføring i sovekabinen gør det muligt at få strøm til f.eks. lamper og tablets og dermed opnå hjemlig komfort.

Sovekabinerne er forsynet med Termo-reflekterende coating på yderteltet over inderteltet, hvilket hjælper med at regulere temperaturen. Denne og det mørke indertelt, der begrænser lysindtrængningen, er med til at give campisten en god nats søvn. Vinduerne i kabinens sidevægge matcher vinduerne i yderteltet og giver udsyn og ekstra lysindfald i inderteltet, når der er behov for det. Store insektnet på bagsiden giver adgang til det bagestere ventilationssystem, Rear Ventilation System. Sovekabinen er baseret på Outwell universalindertelt, der kan rulles tilbage i den ene sektion for at give ekstra opholdsplads. Ekstra opbevaringslommer og ophængningssnor gør teltet endnu mere bekvemt.

Outwell tilbyder desuden et stort udvalg af ekstraudstyr til teltene. Det omfatter bl.a. dobbelt tagbeskytter, underlag og et udvalg af gulvtæpper, hvilket sikrer endnu mere beskyttelse og komfort.

Vejl. priser:

  • Nighthawk 4SA kr. 9.799,95
  • Phantom 5SA kr. 11.999,95

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, findes på outwell.com   

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg