Annonce (læs mere efter annoncen)

Se Kampas iglo telte på messen i København og Odense

KampaIglofamilie presseny 160117 01

Kampa, der de seneste år har gjort sit indtog på det danske marked med fortelte med oppustelige stænger, er nu også i gang med at indtage markedet med et andet produkt, nemlig deres Iglo/familie telte.

På de kommende campingmesser i henholdsvis København og Odense, vil Kampa vise et stort udvalg af deres sortiment af Iglo telte frem. Og det er på disse messer at du har mulighed for ar se de nye produkter, som du også kan se hos de danske Kampaforhandlere.

Kampas fortelte og iglotelte har rigtigt mange ting til fælles

Peter Outzen, den danske agent for Kampa, fortæller, ”Kampa har igennem de seneste par år slået sig fast på det danske marked som et kvalitetsprodukt. Dette gælder også for Kampas iglotelte. Den er nu slut med at kæmpe med traditionelle stænger. Du slipper for at gætte dig frem til hvor stængerne skal være eller komme til at knække en fordi du placerer den forkert.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Med Kampa Air Iglo telte er ”stængerne” altid placeret korrekt da de er sat fast til teltdugen. 4 pløkker – en i hvert hjørne, et par minutters pumpen med den medfølgende pumpe, og teltet står klar til brug. Nemmere bliver det ikke. Men hvis man ønsker et traditionelt stangtelt, fås de fleste modeller også som det.”

KampaIglofamilie presseny 160117 02Kampa telt med traditionelle stænger kan selvfølgelig stadig købes

Stærkt og robust

AirFrame systemet giver et meget stærkt telt – højst sandsynligt stærkere end de traditionelle fiber stænger.
Kvaliteten af teltdugen er også den samme høje kvalitet der kendetegner Kampas fortelte. De er testet til et vandsøjletryk fra 4 – 10.000 mm. alt efter hvilken model det er.

Peter fortsætter, ” Udvalget af Kampas iglotelte er rigtigt stort, og der vil være et bredt udvalg på begge messer. Der findes alt fra det lille rejsetelt, til det store familietelt med plads til selv den store børnefamilie.”

KampaIglofamilie presseny 160117 03Iglo teltet Kampa Brean 3 Air

KampaIglofamilie presseny 160117 04Familieteltet Kampa Brean 6 Air

Mange indretninger og høj kvalitet

Indretningen af teltene lever helt op til den indretning der kræves af et moderne telt. Der er alt fra separate fleksible sovekabiner med lynlåsdør imellem, store panorama vinduespartier der kan lukkes til, myggenet i mange af vinduerne, praktiske opbevaringslommer, fleksible muligheder for udluftning og meget mere. Det er et telt der tiltaler den moderne teltcampist der stiller krav til kvalitet og funktionalitet.

Kampa AirFrame systemet er et gennemtestet system. Hver luftkanal er lavet af kraftig TPU, der er lynet ind i et kraftigt PE betræk. Dette er så lynet ind i en kanal i teltet der er lavet af samme kraftige materiale som selve teltet. Luftkanalerne er meget beskyttet og er vedligeholdelsesfrie. De er testet ved meget højere lufttryk end det anbefalede. Skulle der mod forventning ske en skade på en luftkanal, er den nem at reparere eller udskifte.

Kampa AirFrame iglo/familie telte er til dem der ønsker det nemme ved et oppusteligt telt, et kvalitetsmærke og til en pris der svarer til et traditionelt telt med stænger.

Se mere på Campingagenten.dk

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg