Outwell Jersie M

af Bjarne Søby
Active Image
Outwell Jersie M et såkaldt pop-up telt. Dvs. at teltdugen og teltstængerne er en integreret enhed. Det tager under 30 sekunder at slå teltet op, og 2-3 minutter at pløkke teltes ramme og barduner.

Teltet vejer kun 4,9 kg. men fylder for meget til at kunne medbringes på en cykeltur eller en tur med rygsæk gennem f.eks. Europa. I pakket tilstand ligger teltet i en rundpose med en diameter på 95 cm og en tykkelse på 3 cm. De fleste vil nok give os ret i at dette telt bedst transporteres i en bil.

Image 

Grunden til at vi valgte netop dette telt, var den hurtighed det kan slås op. Når vi er på camping, får vi tit besøg af venner, og vores ældste datter Line har også tit en veninde med. Vi havde derfor brug for ekstra plads til overnattende gæster. Og her er Outwell Jersie M helt genialt. Det kan let opbevares i vores fortelt, det er af høj kvalitet og – som sagt – det er lynhurtigt at slå op og pakke ned.

Teltet slås op ved at fjerne det bånd, der holder teltet sammenfoldet. Herefter kastes teltet op i luften, og når det lander, er det slået op. Tilbage er kun at sikre teltet med pløkke og barduner. Lettere bliver det ikke.

Image

Image

Image 

Image 

Selve teltet er et tunneltelt. Det har et lille vindue (med gardin) i døren. Der er gode, afdækkede kanaler til udluftning både for og bag på teltet, så ventilationen er rigtig god. Teltdugen er Outwells egen Outtex® 3000 med forseglede sømme. Teltet kan klare et vandsøjletryk på 3000 mm.  Alle barduner er permanent fastgjort til teltet og fastholdes med velcrobånd ved nedpakning

Image

De indre mål er 255 x 215 x 112 (l x b x h). Dette giver rigelig plads til to personer og der kan blive plads til en tredje person også (men så ligger man lidt trangt). Inderteltet er af åndbart polyester, og det er permanent fastgjort til yderteltet. I inderteltet er der netdør og to små lommer.

Image 

Alle udsatte steder på teltet er forstærket, og alle lynlåse er af god kvalitet. Desuden medfølger et termometer.

Outwell Jersie M er et populært telt – så populært at det i skrivende stund stort set er udsolgt alle steder. Vi var så heldige at finde vores telt i Føtex til kr. 899,-

Image 

Læs mere hos Outwell

Prøv også at læse disse indlæg