Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Isabella markerer 60 års Jubilæum med retro-telte i ny form

af Bjarne Søby
isabella moment 01

Isabella markerer deres 60 jubilæum med to meget specielle teltet. Moment 300 og Moment 180. Det er begge telte i udtalt retro-style, men udført i moderne materialer og i Isabellas høje kvalitet.

 

Isabella blev startet tilbage i 1957 hvor Søren Odgaard beslutter at gøre camping til sin nye levevej og starter med udlejning af telte. Velstanden stiger og flere vil eje i stedet for at leje, så Søren Odgaard starter produktionen af bl.a. villateltet Capri.

Søren Odgaard, Isabellas grundlægger (Foto: Isabella)Søren Odgaard, Isabellas grundlægger (Foto: Isabella)

Annonce (læs mere efter annoncen)

Og nu – 60 år efter – markerer Isabella deres jubilæum ved at fremstille to meget specielle telte.

Det ene – Moment 300 – er et villatelt. Det er som de bedste øjeblikke taget ud af historien i 1964 og opdateret til en 2017 version, som giver de bedste campingoplevelser som i de gode gamle dage. Vi har endda bevaret farverne og linjerne i et telt, der dengang blev kaldt ”det absolut bedste på markedet”.

Moment 180 er et rejsetelt for to. Det er lavet som et klassisk spidstelt, men også dette telt er lavet i moderne materiale og i Isabellas høje kvalitet.

Vi fik en snak med Claus Ikjær Husballe fra Isabella om de nye telte på Ferie For Alle 2017, og det kom der dette TV-indslag ud af:

Isabella Moment 300 har en vejl. udsalgspris på kr. 17.995,- og Isabella Moment 180 har en vejl. udsalgspris på kr. 8.995,-

Yderligere oplysninger – herunder udstyr og specifikationer – kan fås hos: Isabella Telte

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar